20. aug
VANT: Miss Columbia ble Miss Universe 2014.
 
Elise debuterer på musikkvideo, men ble ikke Miss Universe
Miss Universe Norge, Elise Dalby,vant ikke i USA, men debuterer med musikkvideo.

Publisert: 21.jan.2015 14:26
Oppdatert: 26.jan.2015 07:41

Elise Dalby ble Miss Universe Norge. I natt var det finale i USA. Der nådde ikke Elise opp for Miss Universe 2014 ble Miss Columbia, Paulina Vega.

Men om ikjke Elise vant den internasjonale misse-tittelen er hun klar på musikkvideo. 

Torsdag ble musikkvideoen Lloyd Lawrence & Tony-T - Feel Better  med R.I.O sluppet.

De er kanskje mest kjent for sin hit sang “Party Shaker” som har toppet listene i de fleste europeiske land. De står også bak en rekke internasjonale hits (Shine on, Summer Jam). De er ofte relatert sammen med Cascada, ItaloBrothers og Klaas, i ulike sammenheng.

Nå er front-mannen «Tony-T» klar for sin solo debut i Norge, sammen med Lloyd Lawrence. Lloyd er kjent fra reality-serien «Farmen» TV2 og fra tidligere suksess produksjoner i Spania, produksjoner med StarGate og sammen med vinneren av Paradise Hotell 2014.

Musikkvideo produksjonen til denne sangen er Miss Universe Norge Elise Dalby sin debut på musikkvideo. Hun er fortiden i USA på Miss Universe Finalen, og hun gleder seg til utgivelsen av sangen og musikkvideo i Mars!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke