24. aug
KLAR: Elise Dalby Grønnesby er klar for Miss Universe-finalen.
FOTO: KNUT YRVIN.
 
Elise i Miss Universe-finalen i Florida
Elise Dalby Grønnesby gleder seg til Miss Universe-finalen i Florida.

Publisert: 06.okt.2014 12:17
Oppdatert: 06.okt.2014 12:29

Omsider er det klart at finalen i Miss Universe skal holdes i Florida. Nærmere bestemt på Century Bank Arena på Florida International University i Doral. Datoen for finalen er satt til 25. januar, skriver Hamar Dagblad.no.

Hamarjenta Elise Dalby Grønnesby er Norges Miss Universerepresentant Elise Dalby vil konkurrere med kandidater fra nærmere 100 forskjellige nasjoner. Finalen kringkastes til en milliard seere på TV og Internett.

– Det blir utfordringer utenfor komfortsonen, men også unike muligheter. Håper vi kan ta med seieren hjem i år.

Akkurat nå er det veldig fokus på kjolen til finalekvelden. Toppdesigneren Nina Naustdal har engasjert seg for å skape en helt unik finalekjole til Elise. I tillegg vil Elise bære Lundebybunaden som Norges nasjonaldrakt. Grete Drågen står for detaljer og sying.

LES: Stjernene elsker norske Nina

I tre uker skal Elise kjempe med noen av verdens vakreste kvinner om den gjeve tittelen. Da skal kandidatene vurderes av dommerne, det skal trenes på scenen, det blir showoppdrag og møter med presse i tillegg til en rekke representasjoner.


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: ARE SIMENSEN.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke