21. aug
ENERGISK LIVESHOW: Janove Ottesen og Gulleiv Wee leverte et energisk liveshow da Janove gjestet scenen på Gregers fredag kveld.
FOTO: Henrik Langgård
 
Ellevill festkveld
Litt over klokka 22 entret Janove Ottesen med band scenen på Gregers foran om lag 200 elleville publikummere fredag kveld.

Publisert: 11.nov.2017 00:14
Oppdatert: 11.nov.2017 09:10

-Er det sånn å forstå at vi kan kalle dere for våre fans?, spurte Janove Ottesen Hamarpublikummet.

Svaret var et rungende jubelbrøl ifra de om lag 200 oppmøtte på Gregers Fredag kveld. Publikum fikk servert et forrykende show av Rogalendingen og kunne nok si seg godt fornøyde med fredagskvelden.

energisk opptreden

Janove er et band som det strutter energi av. De velkledde herrene leverte en konsert stappfull av energi og flott musikk. Bandet som består av Janove Ottesen på vokal, Børge Fjordheim på trommer, Micke Lohse som ble introdusert som Micke från Sweden på tangenter, Gulleiv Wee på bass og Mattias Hellberg på gitar er et godt sammensveisa orkester som det virkelig låter kuler og krutt av. Janove Ottesen er en av få sangere som tør å være helt på kanten, bokstavelig talt. Vokalisten tilbrakte mesteparten av tiden helt ytterst på scenekanten flørtende med publikum, til de på første rads store fornøyelse. Ekstasen ble enda større da han tidlig i konserten hoppet ned i publikum og sang.

Høy klasse

Det er imponerende hvordan dette bandet klarer å spille plettfritt når de er såpass energiske og engasjerende på scenen. Det hersker liten tvil om at dette er musikere som er i en klasse for seg selv. Det virker også som de i stor grad trives godt med det de gjør. Janove selv så i alle fall ut til å stortrives på scenen på Gregers.

Nytt materiale

Singelen «Hengtmann» var å spore som låt nummer to i konserten. Dette viste seg å være et sjakktrekk, for det var her publikum virkelig våknet til liv. Allsangen og dansingen blant de 200 så ut til å blidgjøre bandet og løfte stemningen enda ett hakk. I tillegg til «Hengtmann» fikk publikum servert to låter til fra skiva som slippes i januar. «Klappjakt» og «Engel» er to låter som lover godt for det som kommer i januar. Janove må kunne si seg godt fornøyde med konserten på Gregers og det samme kan man si om publikum. De 200 oppmøtte fikk god valuta for pengene og angrer nok ikke på at de viet fredagskvelden sin til Janove Ottesen og kompani.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke