18. aug
 
Ellevilt på Gregers
I går kveld gikk det ganske ellevilt for seg på Gregers.

Publisert: 22.apr.2015 06:25
Oppdatert: 23.apr.2015 12:12

Studentuka på Hamar er i gang, og på Gregers var det høy stemning i går kveld da studentene dro til med premiere på studentrevyen «Har du kaffekort?".

Revyen er ganske intern, og her er det åpenbart et pre enten være student, eller ansatt ved Høgskolen i Hedmark Campus Hamar.

Kantinehumor

Revyen tar utgangspunkt i skolens kantine hvor hver sjette kopp er gratis, og kantinepersonalet skal åpenbart være veldig ivrige etter å stille studentene nettopp spørsmålet: Har du kaffekort?

Siden mye av humoren er spunnet rundt kantinepersonalet, var det sympatisk av studentene å invitere nettopp kantinepersonalet på hedersplass på første rad. Ingen lo høyere enn nettopp dem.

Men også andre ansatte ved høgskolen fikk gjennomgå og ble parodiert, den ene mer ellevilt enn den andre, og etter responsen i salen å dømme, var det ikke tvil om gjenkjennelsen.

Kommunestyremøte

Men alt var ikke superlokalt. I ett av numrene harseleres det over politikerne i Hamar med ordfører «Aspelund» (Erlend Nicolaysen) som banker gjennom den ene millioninvesteringen etter den andre.

Norges dyreste stupetårn, Norges dyreste kulturhus og kommunestyret vedtar like godt underjordisk jernbanetrasé gjennom Hamar.

Hamar er åpenbart en by hvor det for tiden er en rekke saker som egner seg som revymat.

Det var kjempestemning under hele revyen på Gregers i går. Storbandet sørget for skikkelig trøkk, og det enkle grepet med plakatbæreren som introdusere hvert nytt nummer fungerte kjempebra.

Revyen åpnet med et innslag fra fadderuka hvor informasjonssvikt og kommunikasjonsforvirring blir synliggjort på en svært humoristisk måte.

De åtte initiativtakerne som besørger revyen spiller i et imponerende høyt tempo.

Enkelte deler av revyen kan kanskje virke litt masete, men alt i alt er «Har du kaffekort?» en svært levende revy. Men som altså først og fremst er myntet på folk med tilknytning til Campus Hamar.

Revyen spilles tre dager framover. På Gregers.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke