22. aug
Gaute Ormåsen: Synger Eurovison-låter i Lismarka.
 
Elsker Eurovision
- Jeg elsker Melodi Grand Prix og Eurovision, sier Gaute Ormåsen.

Publisert: 24.apr.2017 20:24
Oppdatert: 24.apr.2017 20:24

28. og 29. april står han på scenen sammen med Lismarka Mesnali Brass og Ragnhild serverer høydepunkter fra slagerhistorien på Hagatun i Lismarka.

- Ja, jeg elsker MGP. Det har jeg gjort hele livet. I denne konserten blir det jo nostalgi, med låter fra den rike historien. Jeg gleder meg veldig til det også. Det ble en veldig bra konsert forrige gang jeg jobbet sammen med Lismarka Mesnali Brass, sier solist Gaute Ormåsen.

Det er fjerde året på rad at Lismarka Mesnali Brass inviterer til showkonserten «Highlights» på Hagatun. I tre år har brassbandet presentert musikkhøydepunkter fra film og scene sammen med Gaute Ormåsen (2014), Ingvild Nagell-Dahl (2015) og Knut Anders Sørum (2017). I år blir det altså nytt tema; «Highlights fra MGP og Eurovision», og Gaute Ormåsen er tilbake som solist.

Denne gangen har Lismarka Mesnali Brass også fått med seg Ragnhild Ellefsæter, kjent fra showgruppa Friserte Fruer, også hun er fra Brumunddal. Hun skal være både konferansier og solist under showkonsertene på Hagatun.

- Å bli spurt om å få være med i konsertene i Lismarka er virkelig en ære. Jeg vet hvor dyktige de er og jeg er opptatt av at bygdesamfunnene skal blomstre. Jeg er imponert over hva de får til der, sier Ellefsæter.

- Jeg har vokst opp i en familie som alltid fulgte med på MGP. På 80-tallet tok vi opp på kassett, sendingen som gikk på radio. Jeg pugget som regel alle bidrag og lekte ofte at jeg var med! Glitter og glam er jo noe jeg er svak for, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke