19. aug
Populære plasser: Samtlige bord på Terra Mias balkong over Hamar kino ble reservert på ett kvarter. Daglig leder David Rajend håper på rekordomsetning fredag kveld.
 
Elton-fest i hele byen
Det er ikke bare på Stortorget det skjer denne helga, og selv de som ikke har konsertbillett kan ta del i festen.

Publisert: 29.jun.2017 19:11
Oppdatert: 30.jun.2017 07:14

Med utvidet skjenketid og 10.000 mennesker i konsertrus, er det ventet fullt trykk og rekordomsetning i hele Hamar natt til lørdag. Noen arrangementer er lukket og utsolgt, men de fleste serveringsstedene åpner opp for alle når konserten er ferdig.

Fullbooket konsertpakke

CC Hamar inviterer til Elton John-vorspiel, der musikerne Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl skal servere en egen Elton John-hyllest. Heia Hamar har et eget opplegg med matservering og konsert for 100 personer, og daglig leder Remo André Martinsen forteller at gjestene får både mat og konsert inkludert i pakken, som koster 1.800 kroner per hode.

–Det høres kanskje litt mye ut, men gjestene får igjen de 1.000 kronene vi har lagt på i form av mat, drikke og konsert.

– Vi solgte ut samtlige billetter på et par timer, sier Martinsen, som tror at det kommer til å bli trøkk i etterkant av konserten.

– Det blir sikkert køer alle steder, og jeg er spent på om vi får dette til å gli, sier han.

Terra Mia skal ta imot 160 gjester, og har med sine 70 balkongplasser over Hamar kino Stortorgets kanskje mest attraktive sitteplasser.

– Hele balkongen ble reservert på ett kvarter. I tillegg har vi rundt 100 sitteplasser inne, forteller daglig leder David Rajend, som åpner opp for flere gjester etter konsertslutt.

For dem som fremdeles ikke er mette av musikk, inviteres det til Elton John-nachspiel med storbandet radiofjes på Hamar Teater.

Nachspiel på Hamar teater

Utestedene som ikke har tilknytning til Stortorget holder åpent for alle, og denne uken ble det klart at samtlige serveringssteder får utvidet skjenketid til klokken 03.00. Dermed fortsetter laget til langt på natt. Elton John-festen varer imidlertid gjennom hele helga. På lørdag rigges det nemlig til store og små arrangementer og aktiviteter i store deler av Hamar sentrum.

Ved Triangelgården blir det musikk, på Østre torg blir det danseoppvisninger og minikonsert, og i Strandgateparken er det klart for yoga. Langs Mjøsa blir det full fart med ulike aktiviteter fra Tjuvholmen til Koigen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke