19. aug
GRATULASJONER: Ordfører Morten Aspeli stilte med marsipankake og gratulerte Fabelaktiv med Emmyprisen. Her er Aspeli sammen med daglig leder Hanne Sundby og Arild Halvorsen. FOTO: UNNI KRISTIANSEN.
 
Emmyvinnerne hyllet som helter
Emmyvinnerne i Fabelaktiv ble hyllet som helter da de kom hjem til Hamar mandag formiddag.

Publisert: 11.feb.2013 12:26
Oppdatert: -

Inn døra på Espern strømmet champagne, blomster, gratulanter og diger marsipankake. Kaka kom fra rådmann og ordfører med.
- Jeg har gledet meg enormt, for det er ikke mange ordførere som får møte en Emmyprisvinner, sa hamarordfører Morten Aspeli, for han synes jo Hamar får en del av kaka, med slik en bedrift i sin midte.

LES: Norges første Emmy-vinnere
SE VIDEO fra utdelingen

- Det er bare helt rått!
- En litt surrealistisk følelse, sa daglig leder Hanne Sundby. For først hadde de feiret fabelaktig i USA, så var det ny fabelaktiv feiring i Hamar.
Men som gode hedmarkinger er Fabelaktivgjengen tilbake på jorda i morgen:
- Vårt fokus er alltid på vår neste produksjon, vi jobber videre. Men det er klart vi kjenner på effekten av prisen, både indremedisinsk og på alle andre måter, sa en glad, men fattet prosjektsjef Arild Halvorsen, før han tok en god bit av ordførerkaka, sammen med glade kolleger og blide gratulanter. De har alltid god lunjs og ditto stemning på Fabelaktiv. Men så fabelaktig som akkurat denne har de ikke hatt før.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke