25. aug
 
En aller siste sjanse
Fortsatt en ørliten sjanse til å melde inn fisk. Lista denne uka gikk i trykken noen timer før fristen gikk ut.

Publisert: 01.sep.2017 06:20
Oppdatert: 01.sep.2017 06:31

Det ble september først ved midnatt, og kan hende nappet det inn mot deadline for konkurransen som hvert år er når klokka forlater august.

Til uka trekkes vinneren av hovedpremien, laksefiske i Namsen, og neste fredag forteller vi hvem den heldige vinneren er – og ikke minst: klassevinnerne er klare, og de mottar hver et gavekort på 1.000 kroner.

Hovedpremien i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse har vært svært populær, og det begynner etter hvert å bli noen sportsfiskere i konkurransen som har besøkt Lilleøen gård i Overhalla.

Her venter fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land. Pluss overnatting i hytte for fire. Vinnerloddet trekkes ut blant alle som har meldt inn fisk i Hamar Arbeiderblad i år. Vinneren av hovedpremien må gjerne invitere med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Blant de tidligere vinnerne har flere kjøpt utvidet fisketid.

Og husk:

Alle som er registrert i konkurransen mottar storfiskerdiplomer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke