22. aug
Trakk ungdommen: Mylderfestivalen trakk ungdom til Hamar Park lørdag. Bildet er tatt fra den vesle scena og viser biblioteket som var å finne på festivalen.
Foto: Henrik Langgård
 
En avslappende dag i parken
I Hamar Park var hele lørdagen tilegnet Mylderfestivalen. Mange unge trakk til festivalen for å få med seg flere artister og band lørdag.

Publisert: 16.jun.2018 19:10
Oppdatert: 16.jun.2018 19:10

- Jeg har vært her alle fire gangene, det har blitt til en tradisjon, sa Peder Bye til HA under lørdagens Mylderfestival. 

I Hamar park var det rigget til to scener, En hovedscene, og en noe mindre scene. Mange ungdommer hadde trukket til parken der de kunne få med seg musikk, spise beteburger, kjøpe vafler og ligge i gresset og nyte musikk fra scenene. 

- Jeg var med på å arrangere festivalen tidligere. Jeg synes at Mylderfestivalen er koselig, og mange av vennene mine er med på å arrangere, så det er godt å stille opp, forteller Bye til HA. 

En av de frivillige som jobber under festivalen er Johannes Gartland. 

- Hva synes du om musikken under årets festival?

- I år så er det mange bra band. Det er flere band som jeg aldri har hørt noe på før som er kule, sa Gartland.

- Har du fått noen nye favoritter?

Audrey's Dance og Popler er to av de nye bandene som jeg har fått opp øynene for, sier Johannes Gartland.

Mylderfestivalen bød på flere artister lørdag. Festivalens hovedattraksjoner var Jonas Alaska og Kaja Gunnufsen. Mange lokale band, slik som Williams War Opposition og Popler fikk også vise seg fram på scenen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke