22. aug
 
En fullblods festival
I et nydelig lyssatt Stange Bibliotek var bokreolene skjøvet til side til fordel for et fullblods konsertlokale i kveld.

Publisert: 19.sep.2014 23:58
Oppdatert: 22.sep.2014 13:37

Første band ut var Ted Glen Extended, med flere medlemmer fra Stange-området, og mange hadde satt seg før bandet gikk på. Ted Glen teller åtte medlemmer og fylte scenen godt, på alle måter, med musikalske godbiter. Ted Glen Extended har gitt ut en EP med fem låter, som de spilte flere av i går, og jobber iherdig med en plate som skal være ferdig før jul. Bandet leverte en drøy time på scenen, etterlot seg god stemning i salen, og la alt til rette for neste band ut: deLillosAllerede fra første tone oste det nostalgi i stemningen rutinerte deLillos villig delte med sine fans, som formelig løp for å stå foran scenen. Lars Lillo Stenberg og de andre veteranene i bandet feirer 30 år neste år, men spiller hitene med den største innlevelse.Også Knut Anders Sørum var på scenen i kveld og spilte for rundt 350 festivalstemte mennesker.I starten av sitt andre år ser Kønnbandfestivalen ut til å ha funnet en suksessoppskrift. Proffe medarbeidere, et særdeles hyggelig lokale, både spennende og drevne navn på plakaten. Målet til festivalen er å generere et enda bredere kulturtilbud i Stange kommune. Les mer om Kønnbandfestivalen i lørdagens HA.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke