18. aug
Skibladner: Sett av en halv million mennesker hver kveld i forrige uke.
 
590.000 så Sommeråpent fra Atlungstad
Hver kveld i forrige uke satt en halv million mennesker og så «Sommeråpent» fra Skibladners ferd på Mjøsa.

0
Publisert: 18.jul.2016 14:36
Oppdatert: 18.jul.2016 14:41

Mest sett ble det første «Sommeråpent» tirsdag 12. juli, som ble sett av 593.000 seere og oppnådde en markedsandel på 50,8 prosent. Nest mest var «Sommeråpent» onsdag 13.7 fra Atlungstad, som fikk 590.000 seere, og fikk den høyeste markedsandelen av alle sendingene med hele 51,5 prosent. Markedsandelen angir hvor mange som så programmet blant dem som så tv på det tidspunktet.

Av de fem programmene var det Hamar på fredagen som kom lavest med 495.000 seere og en markedsandel på 43,8 prosent, men er likevel tett opp mot halvmillionen, som analysesjef Kristian Tolonen i NRK sier.

Av de mest sette programmene på NRK forrige uke, var «Sommeråpent» og «På vei til» på de åtte første plassene. Ifølge Kristian Tolonen er dette et meget sterkt resultat, ikke minst siden det ble vist midt i fellesferien.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke