19. aug
Stemningsfullt: Ole Paus sørget for en herlig avslutning under årets Kønnbandfestival i Stange Bibliotek.Foto: Kristian Einang
 
En lattermild festivalkveld
Etter flere herlige innslag rundet Ole Paus av det som ble en meget hyggelig kveld i Stange bibliotek.

Publisert: 16.sep.2013 07:02
Oppdatert: -

Med fullt hus og topp underholdning fikk Kønnbandfestivalen en real oppreisning etter fredagens folketomme forestilling. Rundt 400 var på plass i biblioteket, og med et publikumstall på rundt 150 under konsertene på Tingvold sier kultursjef Morten Midtlien seg fornøyd med tidenes første Kønnbandfestival.
- Lørdagen ble som akkurat som vi hadde håpet på. Publikummerne møtte opp, artistene leverte og gjennomføringen har gått på skinner. Vi er veldig godt fornøyd, oppsummerer Midtlien.

mye humor

Det var «Beat for beat»-pianisten Gisle Børge Styve som først skulle ut på scenen sammen med sin trio, og de sørget umiddelbart for at latterkrampene satt løst i det ferske konsertlokalet. Mer latter skulle det allikevel bli, for som neste post i programmet kom komiker Geir Ove Ovesen på scenen med sitt stand up-show.

flott med ny festival

HA møter to blide venninner mellom slagene i biblioteket. Astri Azora Kjeldstadli og Evy Stensby var storfornøyd med underholdningen som hadde blitt servert så langt.
- Dette er kjempebra. Gisle Børge Styve-trioen overrasket veldig positivt. Musikken var veldig variert, og kontakten de hadde med publikum var helt spesiell, sier Kjeldstadli. Begge syntes det er flott at Stangebyen nå har fått en ny festival.
- Vi har festivaler rundt omkring som baserer seg på litt andre sjangre, men en festival for et litt voksent publikum har vi ikke sett før, sier Stensby. Arrangørene overrasket mange da de annonserte at biblioteket skulle brukes som konsertlokale, men det skulle vise seg å være en genistrek.
- Jeg syntes at biblioteket fungerte veldig bra som konsertlokale. Mye bedre enn jeg hadde forestilt meg, og på grunn av arrangørenes originalitet har vi fått et nytt konsertlokale her i Stange, sier Stensby. Nå håper de på at Kønnbandfestivalen har kommet for å bli.
- Det ser sånn ut, og jeg håper virkelig at vi får se mer fra denne festivalen. Det er allikevel mye som står og faller på at publikum møter opp, sier Kjeldstadli. Etter en herlig avslutning med Ole Paus kan man i alle fall slå fast at det var mange som dro hjem med en meget god opplevelse i kroppen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke