18. aug
 
En splittet opplevelse
Vi har anmeldt den nye plata til Silje Nergaard.

Publisert: 26.okt.2017 06:33
Oppdatert: 26.okt.2017 06:58

Artist: Silje Nergaard

Plate: For You A Thousand Times

Vurdert: Dette er en allsidig plate, men som mangler helheten. Den åpner sterkt, med «It’s gonna rain», tydelig inspirert av Afrika. Uttrykket her er personlig og nært, og både rytmene og instrumentering er friske. Nergaard har vært på en reise, og det nye uttrykket kler henne enormt godt. I flere låter er det flettet inn lydspor som fører lytteren til fjerne strøk. Fornyende, men likevel med den myke, rolige stemmen og den alltid tydelige tekstuttalen. Nergaard flyter på et solid band, som vet å bruke gode musikalske detaljer og en anelse elektronikk. Koringen gir en god groove, særlig på tittellåten. Dessverre er flere låter for anonyme, og setter seg aldri helt. Det blir ingen enhetlig opplevelse. Med kun utvalgte låter hadde det kunne blitt et praktfullt minialbum.

Vurdert av: Paula Bjertnes

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke