25. aug
 
Ingen sommerartister, men stjernene er signert for høsten
Det er sommerferie på scenene i Hamar kulturhus, men programansvarlig Mocci Ryen er godt i gang med å plotte inn stjernene på høsthimmelen.

0
Publisert: 29.jun.2016 06:09
Oppdatert: 29.jun.2016 06:21

Fredag 9. september åpner Marit Larsen sesongen i Kirsten Flagstad-salen, og allerede kvelden etter, lørdag 10. september, står Morten Abel på scenen. Så kommer de, en etter en; med Bendik Hofseth 24. september, Farmers Market 15. oktober, Claudia Scott med band 21. oktober, Raske Menn – 90 minutter på 80 minutter 22. oktober, Bernhoft & The Fashion Bruises 27. oktober, Tommy Tokyo 4. november, Staut 12. november, Anne-Kat Hærland 18. og 19. november.

Abel er klar

– Helt nytt på programmet er Morten Abel, og spesielt glad er jeg for endelig å kunne presentere Jarle Bernhoft, sier Mocci Ryen, programansvarlig i Hamar kulturhus.

Hun forteller også om to nye områder Hamar kulturhus vil satse på: Multisal Pauline Hall vil bli i sterkere grad bli brukt til konserter for regionale artister – og gjerne artister med albumslipp. Noen artistnavn for høstsesongen kan hun ikke slippe nå, da artistene ikke er signert – men nevner som eksempler at hun ønsker seg Erik Lukashaugen og Guren Hagen.

– Her tenker vi artister fra hele Innlandet, ikke bare fra Hamar-regionen, sier Mocci Ryen.

Intimkonserter

Den andre scenen de nå ønsker å ta mer i bruk er Klubbscene Rolf Jacobsen.

– Klubbscenen tar opp til 150 tilskuere, og passer utmerket til intimkonserter. I første omgang tenker vi fire konserter, fire fredager på rad, fra 28. oktober. Den første artistnavnet som er signert er Tommy Tokyo 4. november, sier Mocci Ryen.

– Målgruppa for disse artistene er personer fra 25 år til 45 år, det er en målgruppe vi tidligere ikke har hatt så mange konserter for. På disse konsertene kommer publikum skikkelig tett innpå artistene, og vi tenker først og fremst solo -og duokonserter.

Ikke hele huset har ferie

Sommertid er lavsesong for konserter i kulturhuset, det er ferieavvikling - men det arrangeres omvisning i huset, samt at biblioteket og kinoen er åpen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke