17. aug
Mer Sunde: 70-årsjubilanten Øystein Sunde og Meget i sløyd gjør enda en ekstrakonsert i Hamar i september.
 
Enda en ekstra- konsert for Sunde
Det holdt ikke med bare én ekstrakonsert for å innfri etterspørselen etter Øystein Sunde-billetter i Hamar. Nå blir det enda en.

Publisert: 23.feb.2017 15:08
Oppdatert: 23.feb.2017 15:16

– Vi var veldig fornøyd med to konserter i Hamar. Tre er bare helt fantastisk, sier Solveig Søsveen i plateselskapet Spinner Records.

Forrige gang Øystein Sunde spilte i Hamar kulturhus, var sammen med Ingrid Bjørnov for et snaut år siden. Også den gangen var det skikkelig trøkk på billettsalget; de 480 billettene i Flagstad-salen ble utsolgt på under et døgn.

Men det var ingenting i forhold til det som har skjedd de siste dagene. Etter at billettene til den første konserten fredag 22. september ble utsolgt i løpet av et par timer, ble det bestemt å kjøre ekstrakonsert torsdag 21. september. Billettsalget til denne konserten startet tirsdag. I løpet av få timer var det utsolgt igjen.

– Det er godt salg over hele linja. Men dette med Hamar er veldig spesielt, sier Solveig Søsveen.

ekstra-ekstra-konsert

Torsdag morgen ble det opplyst fra kulturhuset at Øystein Sunde skal gjøre enda en ekstra-konsert i Hamar. Det skjer fredag 22. september, etter at den første konserten den kvelden er unnagjort. Billettsalget starter mandag 27. februar på Hamar kulturhus sine nettsider, opplyser kommunikasjonsansvarlig Jenny Magnusson.

Da billettene til den første ekstrakonserten ble lagt ut tirsdag denne uken, var pågangen så stor at det ble krøll for en del som bestilte. Men Jenny Magnusson forsikrer at det ikke skal bli noe problem igjen.

Truffet en nerve

– Det er tydelig at Øystein Sunde har truffet en nerve, sier programansvarlig Mocci Ryen.

– Men vi ser også at folk bestiller mye tidligere. For vi får tilbakemelding fra en del folk som har gått glipp av fine ting, fordi de ikke har kjøpt billetter tidlig nok.

– Det har jo vært en tradisjon i Hamar for å bestille billetter tett innpå. Men i kulturhuset er trenden i ferd med å bli snudd.

Av andre konserter sent på året som allerede har godt salg, er Di Derre-konserten 1. november.

– Den går veldig bra med tanke på at det er over åtte måneder igjen, sier Jenny Magnusson.

Også salget til Bjørn Eidsvågs konsertforestilling «Etterlyst: Jesus» sammen med Svein Tindberg 27. og 28. oktober går bra, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke