25. aug
EN TIL: Mange vil se og oppleve Øystein Sunde i Hamar.
 
Enda en konsert med Øystein Sunde
Det er nå bekreftet at Øystein Sunde spiller tre konserter i Hamar kulturhus i september.

Publisert: 23.feb.2017 09:55
Oppdatert: 23.feb.2017 10:00

«Ekstra-ekstra-konserten» skjer fredag 22. september, og billettsalget starter mandag 27. februar på Hamar kulturhus sine nettsider.

Det har vært rift om billettene til de to nå utsolgte konsertene med Øystein Sunde i Hamar kulturhus. Da billettene til ekstrakonserten ble lagt ut tirsdag denne uken, var pågangen så stor at billettleverandøren måtte overvåke salget manuelt.

På grunn av den store etterspørselen er den tredje konserten med Øystein Sunde nå bekreftet til Hamar kulturhus, fredag 22. september.

Billettsalget starter mandag 27. februar på Hamar kulturhus sine nettsider.

Ute på tur igjen

Etter et meget inspirerende samarbeid med Ingrid Bjørnov de siste to årene, har det kommet nye sanger fra Øystein Sunde, som er innspilt og gitt ut som CD og LP med tittelen "Bestefar".

Nå er han ute på tur igjen, og har som alltid med seg utsøkte musikere. Bandet hans «Meget i Sløyd» er noe av det aller beste som er å oppdrive av allsidige bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.

Det er 50 år siden Øystein Sunde sto på scenen første gang alene med gitar, og 46 år siden han toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første LP-plate 1001 Fnatt i 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har også fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes siste suksessforestilling ”Men DA må du ha” var den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke