25. aug
El Cuero: Brynjar Takle Ohr, Tommy Reite, Håvard Takle Ohr og Øyvind Blomstrøm reiser landet rundt, men første stopp var på Gregers.begge Foto: Kristian Einang
 
Energiske El Cuero i fyr og flamme
El Cuero leverte en imponerende, rå og vakker rockeoppvisning da de åpnet sin norgesturné på Gregers i Hamar.

Publisert: 04.okt.2013 23:20
Oppdatert: -

Brynjar Takle Ohr uttalte til HA i forkant av konserten at publikum kunne forvente seg en god blanding av låter fra bandets fire tidligere plater, og at de nå er spillesugne etter en lang periode uten konserter.

Akkurat det satte publikum stor pris på, for med et herlig trøkk og en god dose energi sørget karene i El Cuero for at fredagens konsert ble en real rockefest.

Albumaktuelle

Det var brødrene Håvard og Brynjar Takle Ohr som etablerte El Cuero i Oslo i 2005. Siden den tid har bandet gitt ut fire plater, og figurert på mange av landets scener. Blant annet som backingbandet til Egil Hegeberg under hans store norgesturné i 2011. Både Brynjar og Håvard Takle Ohr er sterkt inspirert av Neil Young, og i august fikk de en guttedrøm oppfylt da El Cuero Varmet opp for den store rockelegenden i et fullsatt Oslo Spektrum.

Nå er de høyaktuelle med en ny utgivelse. Live- plata «El Cuero's Justice- Live!» er bandets første innspilling utenfor studioet, og den slippes til salg 11. oktober. I den anledningen tjuvstartet rockerne utgivelsesfesten ved å legge ut på turné, og første etappe på vegen var gårsdagens konsert på Gregers.

Liveband

De har etablert som et liveband man legger merke til, og med en glitrende Brynjar Takle Ohr i hovedrollen fikk publikum servert et herlig show fredag kveld. De er litt tøffere på scenen enn de er i studio, og de allerede knallgode låtene blir faktisk enda litt bedre når man får dem rett i fleisen.

Selv om vokalist Brynjar Takle Ohr innledningsvis påpekte at oppmøtet var bedre enn forrige gang bandet sto på scenen, må man likevel undre seg over hvorfor ikke en slik konsert er utsolgt. El Cuero sørget nemlig for at de som tok turen fikk en perfekt start på helgen.

Lokal gjestevokalist

Bandet har også valgt å invitere en lokal sangerinne som gjesteartist under alle turneens konserter, og på Hamar var det Julie Sæteråsen Christensen som fikk låne en liten del av scenen under sangen «Deadline In Your Soul».
Christensen er for øvrig fast medlem i bandet EVENTuelt som gjorde en god figur som oppvarmingsband tidligere på kvelden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke