18. aug
VERTSKAPET: Jørgen Skog, Heidi Bjerkestrand, Andreas Eriksen og An-Magritt Vangen var verter på mandag.
 
Espern vil bli best på vertskap
Folk som kom på treningssenteret på Espern gikk inn på rød løper og ble ønsket hjertelig velkommen av de ansatte som hadde tatt på seg finstasen.

Publisert: 08.apr.2014 04:00
Oppdatert: 08.apr.2014 04:00

Espern skal nemlig bli Norges første «Hjertelig velkommen-treningssenter» og vil gjerne bli best på vertskap. Krøniken ble håndhilst velkommen da vi ankom, av Ingeborg Øveraasen.

De ansatte hadde først på dagen kledd seg i hvitskjorte og svarte bukser. De som var ferdige med treningen fikk med seg «Espern-boller» hjem. Etter hvert kom vaffelpressa i gang og duften av nystekte vafler spredde seg i treningslokalet. De som kom senere på dagen ble ønsket velkommen av folk i bunader.

Øyvind Bauge forteller at han blir tatt godt imot ellers i året også, men denne gangen ble spesiell. Han var på veg inn til litt styrketrening da Ingeborg Øveraasen kom og ønsket han velkommen.

An-Magrit Vangen, som er daglig leder ved Espern, forteller at de har gjennomgått et opplegg i regi av Hamarregionen Reiseliv for å utvikle vertskapsrollen. I løpet av dagen er 7-800 personer innom Espern og de skal føle seg velkommen tilbake.

«Sunnhet med et smil» er mottoet til Espern, og det ble litt ekstra denne mandagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke