24. aug
Full trøkk: (Fra v.) Ole Gjøstøl, Eivind Strømstad, Andreas Amb som morsom sjarmør, med stort volum. Johanne Kippersund Nesdal og Karoline Amb korer. Alf Kippersund Nordseth på trommer.
 
Et show med klasse
Glem rølpete julebord på de store scenene. Blir heller med inn i varmen på Hamar Teater i finstasen, og opplev Elvis-inspirert kultur.

Publisert: 23.nov.2017 23:59
Oppdatert: 24.nov.2017 00:02

Det skal en del pågangsmot og litt galskap til, for å organisere det Hamar Teater og Karoline Amb har gjort i samarbeid med Teaterkjøkkenet AS; en helaften spekket med Elvis’ musikk og et cajuninspirert festmåltid. Torsdag inntok 50 gjester Festsalen for å få en smak av livet til Elvis.

Mat, musikk og historie

Når showet først blir satt i gang, går det slag i slag. Bandet, på en glamourscene med rød velur, begynner med den forsiktige starten i Elvis’ liv, mens gjestene koser seg med forretten: små smakfulle burgere, coleslaw og delikat tilbehør. De skal i tillegg oppleve smakebiter fra Elvis’ karriere. Når musikken fortsetter, blir nivået fort tydelig.

Andreas Amb lager show som Elvis, men også Johanne Kippersund Nesdal vet å dra til på låter som «Heart Break Hotel», mens Karoline Amb forteller. Det blir historier og triviell kunnskap.

– Det finnes så mye jug om hans liv, han har helt sikker gjort ting vi ikke aner», forteller hun, før hun selv slår til med en medley med bl.a. «Jailhouse Rock».

Bandet spiller kraftfullt, med Ole Gjøstøl på klaver, Eivind Strømstad på gitar, på trommer Alf Kippersund Nordseth og Vidar Tyriberget på bass. Med Jakob Kippersund Nesdal på lyd klarer de til å med å få den riktige sounden i den intime salen.

Eksklusivt konsept

– Vi har snakket om det lenge, Karoline og jeg, sier Inga Live Kippersund.

Det har resultert i tre kvelder med helaften, som er omtrent utsolgt. Lørdag er det duket for en runde med kun musikk og bar, men det hviskes om en ekstra forestilling den 12. desember ved stor pågang.

– Det er et kult konsept! Det er litt mer klasse i en sånn intim setting. Her går det an å pynte seg, og slik sett er det stor forskjell fra tidligere show, sier Karoline. Hun har lenge ønsket seg et opplegg med Elvis sin musikk.

Musikerne gjør seg klar for enda en runde. Mens gjestene henter seg mer kreolsk inspirert mat, er det på med glamourklær.

– Nå blir det Elvis på sitt mest glansfulle! sier Johanne.

Ved desserten blir det en liten touch av jul, før det hele skal roes ned med «Little town of Betlehem».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke