24. aug
SVIDD GUMMI: Anders Baasmo Christiansen er klar for nye kappløp.
FOTO/COPYRIGHT: Erik Aavatsmark/ Filmkameratene & SF Norge
 
Etterlyser statister
Ser du finsk ut? Da har du kanskje mulighet til å stille som statist under innspillingen av den kommende filmen «Børning 2»

Publisert: 22.jan.2016 15:59
Oppdatert: 22.jan.2016 15:57

Den første «Børning»-filmen om Roy (Anders Baasmo Christiansen) og bilen Lillegul solgte over 380.000 kinobilletter, og nå er produsentene i gang med oppfølgeren.

Innspillingen av den norske bil-filmen kommer til Elverum 22.2, og i den anledning etterlyser produksjonsselskapet Filmkameratene potensielle statister. Etterlysningen finner sted på filmens facebook-sider, og produsentene ber samtidig om at søkere sender inn bilde, samt alder, kjønn og klesstørrelse. Filmkameratene etterlyser dessuten konkrete kandidater: En eldre dame i 70-80-årene som skal hogge ved langs vegen, og to menn over 40 år som kan snakke litt finsk, og som også ser litt finske ut. Produsentene opplyser at de kun ser etter voksne kandidater i denne omgang.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO/COPYRIGHT: Erik Aavatsmark/ Filmkameratene & SF Norge
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke