22. aug
 
Eva Weel Skram, Oslo Ess og Kvelertak til Hamar
Konsertpublikumet kan glede seg til tre nye konserter i løpet av de neste månedene.

Publisert: 15.des.2017 14:44
Oppdatert: 15.des.2017 14:48

Fredag ble det kjent at Eva Weel Skram kommer til Gregers 7. april.

Skram har hatt flere gode år etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist Thomas Stenersen rukket å turnere Norge rundt for fulle hus.

2016 ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs juleklassiker «Snøfall».

Med seg på turné har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som slippes våren 2018, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits og noen overraskelser.

Oslo Ess

28. april kommer de litt mer høylytte rockerne i Oslo Ess tilbake til Gregers.

Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste årene sørget for å bli kjent over hele landet.

«Hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede, har ført gutta via Urørt-finalen til både Spellemann-nominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista, Norges offisielle salgsliste. Oslo Ess har med sin råhet og genuinitet bidratt til at punkrocken har nådd ut til et bredere publikum enn det man har gitt sjangeren kredit for tidligere, og det hele startet med debutalbumet Uleste Bøker og Utgåtte Sko, som i 2011 smalt ned i norsk musikkliv med sitt forfriskende, nye perspektiv på «norsk på norsk». Ærlige tekster og skitne gitarer som inviterer til fellesskap og hytting med neven – Oslo Ess oser real punkrock lang vei, og skildrer både råskap og sårbarhet i sin musikk.»

Det skriver Thomas Härkönen i Venues i en pressemelding.

Kvelertak – igjen

11. januar blir det en ekstra ekstrakonsert med Kvelertak på Seb’s. Her blir det rusfritt og fri aldersgrense på ettermiddagen, slik at også yngre fans kan få oppleve bandet live.

Billetter til alle konsertene er nå i salg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke