19. aug
Tilbake: Eva Weel Skram spiller på Scandic Scene i Hamar 7. desember, her på forrige Hamar-konsert.
 
Eva Weel Skram tilbake
Lørdag kveld fylte Eva Weel Skram Festiviteten Bar & Scene i Hamar. Nå er billettsalget til neste konsert allerede i gang. 7. desember kommer hun til Scandic Scene.

Publisert: 27.mar.2019 11:15
Oppdatert: 27.mar.2019 14:39

«En vidunderlig konsertkveld», skrev HAs anmelder etter konserten for ei snau uke siden. Lørdag ble konserten belønnet med terningkast 6 av Hamar Arbeiderblads anmelder, «Sammen med 400 engasjerte publikummere skapte Eva Weel Skram en stemningsfull og nydelig konsertkveld», het det her.

Nå er Eva Weel Skram klar for et enda større publikum på Scandic Scene på Hamar 7. desember. Billettene er i salg nå, opplyser Thomas Härkönen i Venues.

Truffet nerven

«Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister», heter det i pressemeldingen fra Venues.

Nylig slapp hun sitt første album «Finne heim» med norske tekster til svært god mottakelse.

«Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltakelsen i «Hver gang vi møtes», har det gått slag i slag for sogndalsjenta», heter det i presseskrivet.

Eva Weel Skram har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

«Hun besitter en helt unik stemme som bare ser ut til å bli bedre og bedre. Til tross for at vokallinjene ofte er meget krevende, trår hun aldri feil, og under lørdagens konsert var hun prikkfri fra første til siste strofe», skrev HAs Kristian Einang i HA etter Hamar-konserten for få dager siden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke