23. aug
 
Eventyrlig eksplosivt
Fra djupet av kaninhullet stiger beinharde riff og Miriam Renvågs kraftfulle ekko. Med "Freaks In Wonderland" dekket Ram-Zet til et herlig og intenst teselskap på Seb's Hotel.

Publisert: 26.feb.2012 02:27
Oppdatert: -

Ram-Zet har funnet sin plass i eventyrland, og serverte underfundig og teknisk komplisert progmetall som hadde fått selv vannpipedampende tusenbein og gale hattemakere til mistenke malurt i porselenskoppen.
 

Den fasetterte metal-psykedeliaen «Freaks In Wonderland» leker seg med disharmonier og rockearier, før den plutselig eksploderer deg i trynet som en massiv lydvegg. Zet'n sjøl har stemmebånd av gjennomgarva slirelær, og lagde skingrende raspeduett med Lanius aggressive bass. Sfinx sin ekstreme scenepersonlighet tviholdt publikum i nakkeskinnet, og dominerte lydbildet med sin uforskammet sterke og beintøffe metallsopran.


Som et dundrende symfoniorkester kastet Ram-Zet publikum mellom rolige partier og mitraljøseriff, og avløste nykommerne «Land of fury», «I am» og «Mojo» med «The Fall» og «King» fra førstealbumet Pure Therapy.
Vertene viste hva gjestene ville ha, og det var neppe noen som angret at de fulgte den hvite kaninen ned til Hamars mørkeste metall-mekka lørdag kveld.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke