24. aug
Konsert: En uke før Leif Ove Andsnes holder konsert i Kulturhuset er det bare 90 billetter igjen.
FOTO: Oezguer Albayrak
 
Få billetter igjen til Andsnes
En uke før Andsnes-konserten er det bare 90 billetter igjen.

Publisert: 14.okt.2015 13:34
Oppdatert: 15.okt.2015 08:10

─ Nå er det ikke mange billettene igjen til solokonserten med Leif Ove Andsnes i Kirsten Flagstad-salen neste uke, så folk bør forte seg om de vil ha den med seg, sier markedsansvarlig ved Hamar kulturhus, Berit Listou Flock.  

Andsnes regnes som en av våre mest begavede musikere. Han er innlemmet i den celebre «Gramophone Hall of Fame» og spiller i verdens mest kjente konsertsaler med ledende orkestre.

Onsdag 21. oktober tar Andnses i bruk Kulturhusts Steinway-flygel og fremfører verk av Beethoven, Chopin, Debussy og årets 150-årsjubilant Jean Sibelius.

Andsnes fikk stormende jubel fra Hamar-publikumet da han i februar 2014 var en av de første som tok i bruk Kirsten Flagstad-salen og Steinway-flygelet.

Flygelet var gitt i gave fra Sparebanken Hedmark til Kulturhuset, og Andsnes var svært fornøyd med både sal og instrument.

─  Her har Hamar fått et konsertlokale som blir å regne med nasjonalt, sa Leif Ove Andsnes til Hamar Arbeiderblad etter premierekonserten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke