19. aug
TALENTPRIS: Henning Børresen (t.h) gratulerte Fabrice Bligoud Vestad med prisen i eget navn. Til venstre; prisutdeler og jurymedlem Hilde Gullhav.
 
Fabrice vant pris
Pianist-student Fabrice Bligoud Vestad (19) mottok Henning Børresens talentpris 2017.

Publisert: 18.nov.2017 18:56
Oppdatert: 19.nov.2017 08:35

Juryen fikk inn 7 svært velkvalifiserte søknader, kunne prisutdeler Hilde Gullhav fortelle. Men det var altså Fabrice Bligoud Vestad som ble tildelt de 25.000 kronene, i Kirsten Flagstadsalen under lørdagens «Triol». Publikum fikk også oppleve hans vakre framføring av Franz Lists «Waldersauschen» på husets skinnende Steinway-flygel.

skolepenger

Pengene kommer godt med for Fabrice som for tida lever som piano-student i Paris ved den private, og anerkjente, Ecole de normale de musique de Paris-Alfred Cortot.

– Prisen betyr masse for meg, det er kjempeviktig å ha anerkjennelse i lokalmiljøet, sier unge Vestad som vil bruke pengene på skolegangen, og til å representere Hamar og Norge internasjonalt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke