17. aug
 
Familiedag i sola
Med musikk, dans og vannaktiviteter var det god stemning i Hamar sentrum lørdag.

Publisert: 01.jul.2017 14:51
Oppdatert: 01.jul.2017 14:53

Familiedagen i Hamar var et tiltak for å forlenge den gode stemningen etter fredagens Elton John konsert. Med strålende solskinn og god julitemperatur i lufta lå alt til rette for en familiefest i Hamars gater. På Triangelen var det trekkspillmusikk ifra Go’foten Toradergruppe, trubaduering med Prøysenlåter ifra Benjamin Kippersund og folkemusikk ifra Spellemannslaget Leik.

På Østre Torg fikk vi en oppvisning ifra PS Dances sommerskole som fikk med publikum, en smakebit på sommerteateret på Atlungstad, dans ifra Dansekroken, og en minikonsert med Elton John låter.

For barna, og de som kjente at behovet for et bad var til stede var det tilrettelagt for kabelbane og tråkkebåt ved Seaside. De aller minste kunne sitte på med Eliasbåten ifra Skibladnerrygga, og for mange var det nok også litt stas at redningsskøyta også var på plass. Mange folk trakk til sentrum denne lørdagen, riktignok ikke så mange som det var under fredagens Elton John konsert, men fortsatt nok folk til at arrangørene kunne si seg godt fornøyde.

Minikonsert

Som en forlengelse av fredagens konsert ble det avholdt en minikonsert på Østre Torg med kjente og kjære Elton John låter. «Can You Feel The Love Tonight» og «Your Song» Var to av låtene som fikk publikum til å kose seg skikkelig på torget denne vakre lørdagen. For anledningen hadde Ole Gjøstøl på piano kledd seg ut som Elton John med silkekappe og oransje solbriller. Musikalsk låt det vakkert, velarrangert og gjennomført.

Sommerteater

På Atlungstad lages det sommerteater i disse dager. Dette fikk publikum en smakebit på. I tillegg til denne smakebiten ble det servert en gammel slager ifra «Katten med Støvlene» som ble satt opp for to år siden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke