23. aug
 
Familien Østbys CV
Knut Østby har jobbet for UNDP (FNs utviklingsprogram) i 25 år. Nå holder han og kona Anne til i Øst-Timor.

0
Publisert: 25.jan.2016 16:15
Oppdatert: 25.jan.2016 16:15

Knut Østbys FN-karriere begynte i Danmark i 1990. Deretter gikk turen til Malaysia, Afghanistan/Pakistan, Kasakhstan, til Pakistan igjen, til USA, Maldivene, Iran, og Fiji. Nå er han stedlig representant for UNDP i Øst-Timor.

Kona Anne er journalist og forfatter, og jobbet som utgavesjef i Aftenposten før familien flyttet ut. Anne har gitt ut en rekke romaner for både barn, ungdom og voksne.

Marie (30) har bodd i USA i 12 år. Nå bor hun i New York med sin amerikanske ektemann. Marie har doktorgrad i litteratur, og hun jobber som professor ved Connecticut College.

Heidi (24) studerte bioteknologi i USA, og tar nå mastergrad ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Hanna (22) gikk ett år på Toneheim Folkehøgskole. Nå studerer hun «Human Ecology» ved College of the Atlantic i Maine, USA. Studiet handler om forholdet mellom mennesker og miljøet. Hanna vil gjerne jobbe med flyktninger. På nyåret blir hun praktikant for Plan International i Øst-Timor, og skal bo hos mor og far i tre måneder.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke