23. aug
JULESYMBOL: Oslo Gospel Choir har fått fast plass i juleprogrammet på NRK. Torsdag kveld sang de for Hamar-publikumet.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Fant julestemningen med Oslo Gospel Choir
Oslo Gospel Choir ble møtt av to stappfulle saler da de sang julen inn i Hamar kulturhus torsdag kveld.

Publisert: 17.des.2015 20:25
Oppdatert: 17.des.2015 20:49

- Kjempeflott, smiler Martine Grønvold. Hun var tilstede under torsdagens første av to konserter sammen med mamma Kari Grønvold, og begge kunne fortelle Oslo Gospel Choir hadde innfridd til de høye forventningene.

- Det var veldig bra. Vi har hatt en kjempeflott kveld, sier Kari Grønvold fornøyd. Grønvold forteller at hun har vært på konsert med Oslo Gospel Choir flere ganger tidligere, men for datteren Martine var torsdagens konsert hennes første med det velkjente koret. 

- Jeg har aldri hørt de tidligere, men jeg kjenner godt til "En stjerne skinner i natt", sier Martine Grønvold. Hun var en av mange som tidlig i konserten fikk låt-ønsket sitt oppfylt. Den kjente sangen, skrevet av korets leder og grunnlegger Tore W. Aas, var blant flere julesanger som som sto på programmet under torsdagens konsert.

- Det var veldig fint å høre dem synge her i kveld, sier hun. 

Familien Grønvold forteller at de også fant julestemningen i løpet av kvelden.

- Vi dro hit for å få julestemning i kroppen, og koret leverte. Når man får høre "O helga natt" sunget på den måten de sang her i kveld er det umulig å ikke komme i julestemning, sier Kari Grønnvold. 

Med fullsatte saler sang Oslo-koret for neste 1.000 mennesker under torsdagens to konserter i Kirsten Flagstad-salen. For mange var det nok på høy tid at gospel-koret også tok turen til Hamar, og undervegs var korleder Tore W. Aas klar på at de ønsker å komme tilbake. 

- Tusen takk. Dette har vært utrolig flott, og jeg håper at dere kommer tilbake til neste år, slo Aas fast før koret avsluttet på tradisjonelt vis med allsang av "Deilig er jorden".

 
FOTO: KRISTIAN EINANG
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke