17. aug
Full fres: Det manglet ikke på energi og engasjement da de 22 ungdommene i Nordbygdarevyens Ungdomsteater framførte «Grease» foran et hundretalls publikummere i Løten kin o tirsdag kveld. Foto: Sigurd Arnekleiv Bækkelund.
 
Fartsfylt premiere
Nordbygdarevyens Ungdomsteater tok med publikum 50 år tilbake i tid da de hadde premiere på «Grease».

Publisert: 09.mar.2016 06:35
Oppdatert: 16.mar.2016 13:51

Brylkrem, bil og ungdomsopprør – musikalen «Grease» har blitt sett av millioner siden den hadde premiere i 1972. I går kom forestillinga til Løten, da Nordbygdarevyens Ungdomsteater etter fire måneders arbeid endelig kunne presentere sin versjon av den legendariske musikalen.

På scenen i Løten kino står 22 ungdommer, fulle av energi og pågangsmot. Publikum gir skuespillerne jublende respons når de framfører sanger som «Grease lightnin’» og «Tell me more».

Hardt arbeid

At det ligger mye arbeid i å sette opp en musikal, er det ingen tvil om. Denne vinteren har ungdommene øvd tre dager i uka for å få alt på plass. Men, skal vi tro skuespillerne selv, er det like gøy for det:

– Dette er i høyeste grad verdt alt arbeidet! sier Jonas Østerhaug Andersen, som spiller «Danny». Den andre hovedrolleinnehaveren, Anna Rømoen Olsen, koser seg også:

– Det er litt nerver på forhånd, men når man står på scenen er det veldig gøy, forteller hun.

Det er i hvert fall ingen nervøsitet å spore når ungdommene står på scenen, og både overganger og masseopptredener glir lekende lett. Trond Holm og Sigmund Bratlie har hatt regi på forestillinga, og er fornøyde med årets teatertrupp:

– Jeg synes de er veldig flinke. Det er inspirerende å se at ungdommen blomstrer på scenen, forteller Bratlie.

– Her er det ingen tvil om at folk virkelig vil, avslutter Holm.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke