18. aug
 
Feiret gode, gamle dager
Lørdag dedikerte både publikum og arrangører en hel kveld til musikk fra rockens høytid. Nyvinningen One Night at Memphis Bound ble en umiddelbar hit.

Publisert: 29.okt.2016 22:06
Oppdatert: 30.okt.2016 16:32

Mye var bedre før. Det mener i alle fall Glenn H, Gran og Magnus Østvang fra Memphis Bound Studio. Etter fem års drifting av sitt analoge studio på Smeby var nemlig Gregers rigget for jubileumsfest, og duoen hadde stelt i stand et variert og fyldig program til de drøyt 200 frammøtte. 

- Vi har ingen ambisjoner om å tjene penger på dette her, men nå har vi i alle fall trukket nok folk til at vi går i null, slår arrangør Glenn H. Gran fast.

Gran og Østvang uttalte i forkant av konserten at de ønsket å sette opp et virkelig tettpakket konsertprogram, og med hele ni konserter rullende på to ulike scener fikk ikke publikum tid til å puste mellom slagene.

- Dette er et veldig kult konsept med et tettpakket program, og man ser at programmet er satt sammen av musikk som fenger alle typer folk, sier Siri Skaare. Hun var på plass for å nyte god musikk og godt drikke sammen med gode venner.

- De har annonsert veldig bra i forkant av kvelden, og hele opplegget framstår som veldig profesjonelt, sier Skaare.

- Vi kjenner gutta som arrangerer, og det er viktig å støtte opp, sier Siri Vesterheim. 

Bullet Proof, Trond Svendsen & Tuxedo, Cacadou, Krom, samt studioets eget Memphis Bound Band var alle på plass for å lage god stemning. I tillegg stilte musikere som Odd-Erik Lothe, Christina Jacobsen og Returns Knut Erik Østgård som både solister og gjesteartister. Felles for samtlige av konsertkveldens musikere er at de har en eller annen forbindelse med Memphis Bound Studio og driverne Glenn H. Gran og Magnus Østvang. 

- Vi kjenner ikke så veldig mange av de andre som spiller her i kveld, men i dag er vi som en stor familie alle sammen, sier Patrick Brindis fra Bullet Proof. Roger Berntzen fra Cacadou er aldeles enig.

-Vi kjenner Glenn og Magnus som driver dette her, og de har stilt opp for oss mange ganger. For oss er det dermed ekstremt artig å kunne stille opp for dem her i kveld. Det var veldig lett å takke ja til å være med på dette.

-Alle som er med i kveld er her for å bidra, og akkurat det er veldig kult. sier Berntzen. 

Se bilder fra One Night at Memphis Bound øverst i saken.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ARRANGØRER: Glenn H. Gran og MAgnus Østvang.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke