25. aug
God stemning i teltet: After Eight sørget for god stemning i teltet på Tjuvholmen lørdag kveld. Med kjente og kjære låter leverte bandet en helaften med god musikk for de oppmøtte.
 
Feiret dobbeltjubileum
Med sang og dans markerte After Eight sitt 30-årsjubileum. Til tross for labert oppmøte var det god stemning blant publikum

Publisert: 10.sep.2017 08:33
Oppdatert: 10.sep.2017 08:36

Et 30 års jubileum og et 15 års jubileum er ingen ting å kimse av.

Lørdag kveld var det duket for fest i teltet på Tjuvholmen Kro. Med livemusikk ifra bandet After Eight, og bevertning ifra Tjuvholmen kro, var det tydelig at de rundt 30 oppmøtte koste seg denne lørdagen.

After Eight feirer i disse dager sitt 30 års jubileum som band, og de spiller coverlåter ifra 80-tallet og helt fram til i dag. Folkekjære låter og god lyd skader ingen en lørdag i september, og blant de oppmøtte var det mange som sang med, og til og med noen som tok seg en svingom på dansegulvet.

Musikalsk Kvalitet

Herrene i After Eight er en gjeng dyktige musikere. Bandet består av Sjur A. Lundstein, Vidar Tyriberget, Per Erik Høsøien, Bjørnar Sleppen og Geir Atle Wiig Johansen.

Til sammen er de et velsmurt maskineri. Låtene spilles med stor overbevisning og de er tro til originalen. Soloene er som klippet rett ut ifra skivene, og vokalen leveres nesten uanstrengt ifra scenen. Bandet har siden oppstarten hatt mange forskjellige oppdrag, blant annet som backingband for Jahn Teigen, men også som deltakere i Melodi Grand Prix, der de fikk tredjeplassen med låta «Oh Ramalama».

Det låter pent, og det ser ut som om herrene trives med det de gjør. Det første jubelbrølet kommer med Cutting Crews «I Just Died in Your Arms Tonight» og herfra og ut er det bare fryd og gammen for både publikum og band. God stemning er det også når «Viva La Vida» spilles i teltet. Publikum er med å synger, og gleden er lett å spore.

Dobbelt Jubileum

Thore Petter Wang har drevet Tjuvholmen Kro i 15 år. På disse årene har mange kjente artister holdt konsert på kroa, og flere blir det nok.

After Eight har drevet på dobbelt så lenge. Bandet ble startet opp i 1987 og har siden spilt rundt omkring i hele distriktet. Rutinen er på plass, og selv om ikke repertoaret er nøyaktig det samme som for 30 år siden, er entusiasmen den samme.

Alt i alt vil nok de frammøtte kunne si seg godt fornøyde med kvelden, selv om det nok var mange flere som kunne tatt seg turen til teltet på Tjuvholmen denne lørdagskvelden.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Briljerte: Geir Atle Wiig Johansen briljerte med sine soloer på Tjuvholmen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke