18. aug
Storslått feiring: Rundt 100 personer møtte opp for å feire Knut Faldbakkens 75-årsdag på Gravdahl torsdag. Foto: Asgeir Høimoen
 
Feiret Faldbakken
Over 100 personer møtte opp på Gravdahl torsdag kveld for å feire Knut Faldbakkens 75-årsdag.

Publisert: 08.sep.2016 20:21
Oppdatert: 08.sep.2016 20:30

– Dette er en dag for fest og glede, men samtidig kan man begynne å reflektere litt når man blir 75, sa Faldbakken til de frammøtte på Gravdahl.

Faldbakken, som gir ut bok nummer 40 senere i høst, var i det spøkefulle hjørnet på scenen hos Gravdahl torsdag.

– Når man blir 60 er det et skille. Man merker at svekkelsen kryper innpå seg. Heldigvis har jeg aldri vært særlig sprek, så jeg har ikke merket noe tap, sa han til latter fra salen.

Mange hadde møtt opp for å feire den folkekjære 75-åringen, som har for vane å dumpe lik i hagene til hamarsinger gjennom sine bøker. Hovedpersonen høstet også gode ord fra flere hold under feiringen, og Damenes Aften var på plass for å gi Faldbakken et overraskelsesnummer i gave.

– Vi må gi Knut en skikkelig feiring, det fortjener han. Han betyr veldig mye for oss, sier Grethe Bakke, som er daglig leder på Gravdahl.

Det er ingen hemmelighet at Faldbakken har et spesielt forhold til Gravdahl, og at Gravdahl også vet å verdsette Faldbakken. Når Faldbakken gir ut ny bok, går den ofte rett til topps på salgslistene hos Gravdahl. 

- Vi er priviligerte som har deg, og du betyr mye for oss. Jeg tror kanskje også at Gravdahl betyr noe for deg også, sa butikksjef for Gravdahl i Torggata Tina Rørvik til Faldbakken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke