21. aug
 
Feiret rockekongen
Det ble fullt show da Stephen Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk inntok Kulturhuset med sitt Elvis-show lørdag kveld.

Publisert: 01.nov.2015 10:08
Oppdatert: 01.nov.2015 10:11

Ikke mindre enn tretten musikere var samlet på scenen under lørdagens konsert «Elvis!». Foran en stappfull Kirsten Flagstad-sal framførte de Elvis Presleys musikk, fra starten av hans rundt 20 år lange karriere, til sangeren døde i 1977.

På scenen sto pianisten og sangeren Stephen Ackles, gitaristen Vidar Busk og sangeren Paal Flaata, som i år reiser land og strand rundt for å markere at det er 80 år sida rockelegenden ble født. Alle tre er kjente musikere innen blues, rock og country, som også var Elvis’ egne sjangre.

Publikum i salen lot seg begeistre, og jubelen brøt løs flere ganger undervegs under Elvis’ store sanger, som «In the Ghetto» og «Your’e nothing but a hound dog». Forteller Tor Andersen ledet publikum gjennom artistens lange og innholdsrike karriere, og de tre sangerne framførte musikken med løs snipp og mye humor.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke