24. aug
GLO: F.v, Vegar Ellevseth, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Geir Lund og Frode Berntzen.
 
Feiret singelslipp med konsert
Mange tok turen til Tante Gerda for å ta del i singeslipp og konsert med rockerne i GLO.

Publisert: 03.sep.2016 16:32
Oppdatert: 04.sep.2016 20:52

- I dag skal vi feire litt, sier gitarist, vokalist og primus motor i GLO, Geir Lund. Bandet har akkurat sluppet singelen "Kyss meg", og lanseringen ble markert med musikk og god stemning i Tante Gerdas bakgård. Singelen spilt inn og mikset i StudioEner av Frode Berntzen, og det er Geir Lund som er mannen bak tekst og melodi.

- Det er en funky rockelåt som vi er rimelig sikker på at kommer til å fenge publikum. Vi er i alle fall veldig fornøyd, sier Lund. Han forteller samtidig at de rundt 50 frammøtte publikummerne fikk høre flere nye låter i løpet av konserten.

- Nå har vi såpass mange låter at vi kan spille flere sett, og i kveld spiller vi en god del fra både "I bøddelens tegn" og "Glo forandrer hele verden". I tillegg blir det urframføringer av "Kyss meg" "Duell i Oslo" og "Regn faller" som helt nye bidrag, sier Lund. 

Artisten forteller at han bedriver en konstant produksjon av nye låter, og at han håper på å kunne presentere en ny GLO-fullengder i løpet av neste år.

- Jeg skriver låter hele tiden, og vi jobber hele tiden med nytt materiale. Vi nærmer oss en ny skive, og jeg håper vi kan klare å få til det i løpet av 2017, sier han. Lund forteller at han også er i gang med nye prosjekter. 

- Jeg jobber med et solo-prosjekt som jeg håper på å kunne presentere ganske snart. Det blir musikk med et litt mer nedtonet uttrykk sammenlignet med GLO, sier han.

GLO har spikret to nye konsertdatoer. 11.11. spiller de på Gregers, og i februar tar de turen til Oslo for å spille på Herr Nilsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LÅTSKRIVER: Geir Lund skriver tekst og melodi.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke