20. aug
 
Fengende "sommer-gla'skap" på Tjuvholmen
Latteren satt løst da Bjørn Kleiven og Erik Wold inviterte til årets sommershow på Tjuvholmen, "Sommer-gla'skap med Kvakne Nær-TV".

Publisert: 17.jun.2017 23:34
Oppdatert: 19.jun.2017 11:38

"Her på Hamar er det jeg som er sjef!" slår tidligere bruktbilselger, nå nær-TV-direktør, Hallvar Syversen (Kleiven) tidlig fast ovenfor NRK-profil Erik Wold. Sammen ledet de årets sommershow på Tjuvholmen, med et rikt program bestående av både musikalske og komiske godbiter, til rungende latter fra publikum.

God stemning og høylydt latter var nærmest til enhver tid tilstedeværende i teltet på Tjuvholmen Kro & Arena lørdag kveld.

Politisk duell

På programmet sto innslag krydret med forskjellige gjester i Kleivens skikkelse, deriblant TV-kokken fra "Kvakne Kro og Sjatering", "Bendikk Stuttfot" fra dansegruppa Vikar (Frikar var dobbelbooket) og "Odelsjomfrua Gufrid". Sistnevnte sperret øynene opp da hennes store idol, SP-leder Trygve Slagsvold Vedum tok til scenen.

Vedum og NHO-direktør Åge Skinstad ble av Wold utfordret til politisk duell med ulv og sentralisering som tema, noe som passet Syversen bra da han "var så nødom på do". 

LES OGSÅ: Sommer-gla'skap og nær-TV i Hamar

Kjemien mellom Wold og Kleiven er upåklagelig, og når både mikrofontrøbbel og undertegnede pressefotograf nærmest instinktivt blir vitset om og impulsivt inkludert i showet bevitnes det artisteri i høy klasse.

Allsang av norsk-slagere

Kvakne Musikklag, bestående av Kim Nilsen på piano, Geir Aage Sogn på bass, Anders Grøndalen på trommer og Jan Espen Rolid på gitar, fortjener all heder og ros. Bandets musikalske innslag bidrar til god flyt i showet, spesielt når det vartes opp til allsang av norsk-slagere. Hellbillies, Åge Aleksandersen og The Kids slo an blant publikum, som villig sang med. Gjestevokalist Hanne Fossum var i tillegg et sterkt tilskudd.

Det rådet liten tvil om at nær-TV som konsept ble tatt godt i mot, og skal man ta publikums reaksjoner i betraktning falt altså "Sommer-gla'skap med Kvakne Nær-TV" i god smak.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke