18. aug
 
Hamar-musikere lagde fest på Tjuvholmen
«Feriekolonien» med Hamar-musikere, lagde et stort og allsidig musikkshow, med kjente og kjære klassikere fra både sangboka og egen katalog.

Publisert: 25.aug.2017 23:39
Oppdatert: 25.aug.2017 23:41

Fredag kveld var det duket for konsert i et digert partytelt, blant båter og måkeskrik ute på Tjuvholmen. Folk med nittigraders vinkel i albuen og ølglass i hånda, fylte opp det digre partyteltet. De var kommet for å høre musikerne som omtales som noen av Hamars beste, i «Feriekolonien».

Feriekolonien på scenen

Tretten minutter «rocke-sene», kom bandet stykkevis inn på scenen, og slo løs på instrumentene sine. Da alle instrumenter var bemannet, kom vokalist «Johanne Margrethe Kippersund Nesdal», fram fra sceneteppet, og Feriekolonien var fullkommen.

Bandet pøste på med låt etter låt, til et engasjert publikums fornøyelse.

«Her er det ingen guilty pleasures – bare pleasures», innleder Kippersund, før Feriekolonien covrer Deep Purple. Bandet sparte verken på orgel eller gitarsoloer. Ørnulv Snortheim (gitar), og Magnus Østvang (orgel og tangenter), mottok hyllest fra publikum etter sine instrumentale herjinger i Deep Purples univers.

Kjent og kjært

På scenen var det mye man kunne kjenne igjen, både av musikk og musikere. Bandet spilte låter fra egne kataloger, og cover fra den store sangboka. Tilknytning til byen og publikum hadde de også.

– Ørnulv er nevøen min, så jeg er her litt for å se han. Jeg forventer at dette blir bra. Det er et kompetent team, og jeg tror det blir bra trøkk, forteller Jacob Brun i billettkøen inn til konserten.

Feststemning

«Er dere klare for litt 80-talls rock, eller?». Erik Faber (gitar og vokal) roper til et publikum som utvilsomt er engasjert i musikken.

Fra stolene og bordene i teltet gynget kropper i takt med rytmene fra Feriekoloniens musikk. Bandet bød på et variert repertoar, med rock, pop, ballader og undersjangere. Her var det nok noe for enhver smak.

Det hvite taket i Partyteltet fungerte som ett lerret, hvor ulike filmklipp ble vist. Hamar fra fugleperspektiv, servering i en kafé, farger og former, ble prosjektert på teltduken i det livlige partyteltet på Tjuvholmen.

Feriekolonien rocket sommeren på dør, og det så ut til å være et show folk sent vil glemme.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke