21. aug
Spil­te i gang fes­ten: Ke­til Bjørnstad og Ole Paus åp­net årets AnJazz.
Foto: Henrik Langgård
 
Ole Paus åpnet AnJazz
AnJazz er i gang. Tirsdag kveld startet festivalen med Ole Paus på scenen.

Publisert: 08.mai.2018 21:12
Oppdatert: 09.mai.2018 10:23

I teatersalen på Hamar Teater var det tirsdag kveld duket for åpningskonsert for årets AnJazz-festival. Jazzfestivalen finner sted i Hamar og varer fram til lørdag kveld. Konserten startet med noen velvalgte ord ifra festivalens daglige leder Anja Katrine Tomter, før festivalen ble åpnet av Gry Bråtømyr som er daglig leder i Norsk Jazzforum.

Etter åpningen av festivalen var det duket for konsert, og den fullsatte teatersalen fikk nyte de vakre tonene fra Ketil Bjørnstad og den flotte lyrikken som Ole Paus leverte fra scena.

-Det er jo frigjøringsdagen i dag, så vi starter der, sa Ole Paus fra scena før konserten ble åpnet med en rørende tolkning av «Ja vi elsker». Videre leverte den folkekjære artisten rørende lyrikk og humoristiske stikk til både dagens samfunn og det som en gang var.

Ole Paus’ særegne stemme akkompagnerte klaveret til Ketil Bjørnstad godt, og de rundt 300 publikummerne på Hamar Teater så ut til å nyte tirsdagskvelden og den første konserten under årets AnJazzfestival.

HER kan du lese en artikkel med lenker til ALLE HAs artikler om AnJazz - og stort intervju med Anja Katrine Tomter.

Videre under festivalen kommer det artister som Adam Douglas, Jan Erik Vold, Ellen Andrea Wang og GURLS. Tirsdagens konsert var kun en smakebit på det som kommer utover i festivalen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke