Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Festivalkos i skogen
Finnstad gård på Tangen er stedet for Finnstadfest. Årets festival er i gang, og HA var der fredag kveld for å ta temperaturen på stemninga.

Publisert: 21.jul.2018 00:15
Oppdatert: 21.jul.2018 00:35

– Dette er et møtested for kulturlivet i Hamar, sier Eiril Nås Høistad. Hun er en av mange som har tatt turen til årets Finnstadfest.

– Alle kjenner til hverandre, og de aller fleste som er her har et forhold til artistene og kjenner minst en i bandene, fortsetter hun.

– Hva er det som gjør Finnstadfest så bra?

– Det er hjemmekoselig her, og så føles det spesielt å bli invitert hjem til noen på festival, Sier Høistad.

HER kan du lese om Ungdommens festivalfavoritter

Spilte under festivalen

Da HA kom til festivalen fredag kveld var det Popler som sto på scenen inne i teltet. Carl Anders Brynildsen Sørheim er gitarist i bandet, og slo gjerne av en prat etter konserten.

– Å spille her er koselig. Dette er en super festival. Det er veldig lokalt, alle kjenner alle, men det er stort nok til at det er noe, forteller gitaristen som med kveldens opptreden spilte på Finnstadfest for tredje gang.

Håper du at du får spille her til neste år?

– Vi får se, det hadde vært gøy, sier Sørheim.

En som ikke spilte under årets festival, men som har spilt der før er Gry Cecilie Sønsthagen.

– Dette er mitt første år jeg ikke spiller selv her på festivalen. Det er deilig å ikke gå rundt å være nervøs under festivalen, sier Sønsthagen til HA.

Etter hvert begynte folk å trekke inn i teltet igjen. Det var klart for bandet Meer. Da bandet spilte ble det etter hvert mer og mer folksomt inne i teltet, og de som var til stede så ut til å kose seg.

Finnstadfest trakk mange til Tangenskogen fredag, og med god stemning, flott vær og lykkelige mennesker så dette ut til å virkelig være et av sommerens høydepunkter for mange.

LES OGSÅ: Klart for Finnstadfest for niende gang

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke