17. aug
TIL KONSERT: Lørdag er det klart for Tingnes sommerfestival, med Postgirobygget, Oscar Danielson og Knut Anders Sørum. Terje Åsvestad (t.v.), Espen Bjørkheim og Eventlaget kjører shuttlebåt fra Hamar. Foto: Remi Laakso
 
Festivalshuttlebåt
Det er festival med trippelkonsert på Tingnes lørdag kveld. Eventlaget tilbyr sitt nye produkt: festival-shuttlebåt.

Publisert: 22.aug.2017 20:12
Oppdatert: 22.aug.2017 21:49

– Vi kjører tre båter i shuttletrafikk fra Hamar til Tingnes tidlig lørdag kveld, og vi har til sammen plass til 180 personer. De med billett kan ta kontakt med oss, sette seg på liste – og få skyss for en hundrings. Først til mølla, sier Espen Bjørkheim i Eventlaget.

Hematt er det buss for båt, de går til Hamar via Brumunddal.

– Det er satt opp fire busser hjem, og de går fra Tingnes halv tolv på kvelden, sier Bjørkheim.

Ønsker 3.000

Tingnes Sommerfestival byr på Oscar Danielson, Knut Anders Sørum og Postgirobygget. Om svenske Danielson heter det i invitasjonen: «Med den fantastiske låten «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene». Knut Anders Sørum og Postgirobygget trenger knapt noen spesiell presentasjon for folk i Hedmark.

Arrangøren har tidligere uttalt at de ønsker seg 3.000 gjester, at det er plass til 6.000 – og Espen Bjørkheim sier nå at det så langt er solgt cirka sju hundre billetter – men at han vet at mange sitter på gjerdet.

– Mange ser vel an været, men det er spådd topp festivalvær, sier Bjørkheim.

Savner folkefest

Da festivalen ble presentert i vår, sa Bente Ekeberg Bodin og Hanne-Sofie Høsøien Nordre fra Tingnes Spiseri:

– Vi har lenge snakket om at vi har savnet folkefesten og stemningen fra Nesdagene, og vi kom fram til at vi må få til noe lignende igjen.

De kontaktet Eventlaget, som tente på ideen.

Scenen rigges mellom Nes kirke og Brukiosken.

Rimelige billetter

Billettene er gitt en rimelig pris for at arrangementet skal være tilgjengelig for så mange som mulig, og det vil bli grilling av Tingnes-pølsa og hamburgere – og det vil helt sikkert også bli tilbudt mye annet godt på Tingnes.

Midt i Mjøsa er det innhøsting, og en perfekt tid for å nyte hva Nes og Helgøya har å tilby.

Med bil tar det vel tre kvarter å kjøre, men med festivalshuttlebåt tror Espen Bjørkheim i Eventlaget at det tar kun ti minutter fra Hamar. På bussen hemmatt kan man nynne på sin favorittpostgirobyggetlåt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke