23. aug
God stemning: På øving på Tjuvhomen. Fra venstre: Tor Welo, Eldar Vågan, Even Finsrud, Ole Marius Melhus og Bjørn Kleiven.
 
Festklare humormusikanter
Eldar Vågan og Co. håper å trimme både rockeføtter og lattermuskler i premièren på sitt sommershow.

Publisert: 21.jun.2012 10:35
Oppdatert: -

I kveld braker det løs i konsertteltet på Tjuvholmen med showet «Enda feitere og finere». Det er inspirert av fjorårssuksessen «Feiten og Fia», og showet skal vises de neste fire ukene.

Solid forhåndssalg

- Vi vil prøve å gjøre tradisjon av dette, erklærer produsent og musikant Eldar Vågan.

Og skal vi tro ham, viser forhåndssalget av billetter at ambisjonen kan bli en realitet. Den andre dagen vil alle de 400 plassene være opptatt.

- Fredagen er utsolgt og forhåndssalget i sin helhet er dobbelt så bra som i fjor. Det har vel litt å gjøre med at det i fjor var helt nytt. Nå vet folk litt mer om hva dette showet er for noe, mener Vågan.

Øver på Tjuvholmen

Vi var med på øving på konsertarenaen onsdag, hvor Vågan, scenemakker Bjørn Kleiven og de tre øvrige musikerne i gruppa har forberedt seg til et musikalsk show med humor de siste dagene.

- Keyboard med følelser, beskriver Kleiven.

Allerede i februar begynte de fem å samkjøre seg, da de turnerte med fjorårets sommershow.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke