23. aug
 
Festkveld for mestre
Fredag kveld var det premièrefest for Mesternes mester. Deltakere og produksjonsteam møttes i kulturhuset.

Publisert: 05.jan.2018 20:59
Oppdatert: 06.jan.2018 13:52

Den populære TV-serien Mesternes mester har premiere på NRK fredag. I den anledning samlet deltakerne seg til fest i Kulturhuset fredag. Det var rød løper med fakler og god stemning. Programmet går inn i sin niende sesong, og i år deltar tidligere mestre som Steffen Iversen, Gro Hammerseng og vår egen Lena Boyesen Hillestad.

Klar for ny sesong

Programleder Dag Erik Pedersen hadde med døtrene på premièrekvelden.

Han svarer følgende på hvilke forventninger han har inn mot årets sesong.

– Klart en blir forventningsfull når en ser en så flott bukett med idrettsutøvere, som har prestert på så høyt nivå, over lang tid. Nivået har vel aldri vært høyre enn i år. Jeg føler meg ofte som en klasseforstander. Jeg er jo blitt gymnastikklærer Pedersen, ler Dag Erik.

Lena kjemper mot mestre

Lena Boysen Hillestad fra Hamar er med i årets sesong av Mesternes mester. Hun har i en årrekke dominert hundekjørersporten, og kan blant annet skilte med 24 VM-gull og enda flere NM-gull.

– Det er veldig gjevt å få være med i Mesternes mester. Da jeg fikk vite at jeg skulle være med begynte jeg å nitrene, selvfølgelig. Jeg har fortsatt problemer med den ene armen. Jeg er vant til å takle forskjellige situasjoner, hundene er jo uforutsigbare, og det var det her til de grader også, sier Lena.

flyttet konfirmasjon

Ettersom innspillingen av årets sesong skjedde på våren, kræsjet det med sønnen Andrés konfirmasjon.

– Datteren min sa «dropp konfirmasjon, du må jo selvfølgelig være med på dette». Det endte med at vi fikk flyttet selskapet. Det sier jo noe om hvor gjevt det er å få være med på noe sånt, smiler Lena.

Mesterne på stortorget

Lørdag er det aktivitetsdag med barneskirenn, leker og konkurranser. Kommunen med samarbeidspartnere håper på stor deltakelse fra lokalbefolkningen. Dag Erik Pedersen skal lede det hele fra scenen på Stortorget. Heltene fra programmet skal delta, og du kan komme og se dem live.

Natt til lørdag jobbet traktorer på spreng for å fylle gågata med snø. Der preppes nå skiløyper for morgendagens arrangement.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke