18. aug
return: Knut Erik Østgård, bildet, og Return blir årets store satsing for Vallset Idrettslag, som har bestemt seg for å satse på Stangehallen heller enn sin gamle arena, Festplassen i Vallset, i 2016.
 
Festplassen tar pause - velger Return i stedet
Det blir ikke fest på festplassen i Vallset i år.

Publisert: 08.des.2015 14:19
Oppdatert: 08.des.2015 14:37

 Etter en lang tenkepause som følge av lavt publikumsbesøk, har Vallset Idrettslag bestemt seg for å legge den tradisjonsrike festarenaen i dvale.

I stedet stokker Egil Sønsterud & co i festkomiteen om på kortene og velger Stangehallen og en festkveld med Return i stedet.

– Vi går for tak over hodet og værgaranti, sier Sønsterud og har ikke glemt at sommeren sviktet i 2015. Nå vil idrettslaget ha alt sitt på det tørre og mye folk på fest til Returnfesten i Stangehallen 9. april har laget sikret seg to håndballbaner som arena og legger ut billettene i god tid før jul.

– Vi har kjempetro på konseptet, sier Sønsterud, – Ikke minst når vi får Return, med Knut Erik Østgård i spissen, og med enda flere gjesteartister, og har valgt oss et tidspunkt som ligger i forkant av de store sommerfestivalene.

– Er det økonomien som stenger festplassen i Vallset?

– Vi har for så vidt huet greit over vannet økonomisk sett, og skal ta en ny vurdering av framtida når vi får sett hvordan det konseptet vi nå velger for 2016 slår ut.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke