25. aug
Har premiere på hamar: Kinosjef Espen Jørgensen, Vegard Ylvisåker, Bård Ylvisåker og ordfører Einar Busterud kunne stolt fortelle at Ylvis’ nye tv-program «Stories From Norway» kommer til å ha premiere på Hamar Kino fredag 16. februar. Foto: Henrik Langgård
 
Ylvis-premiere på Hamar kino
Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker gjør comeback til tv-skjermen. Premieren for programmet vises på Hamar kino.

Publisert: 30.jan.2018 17:19
Oppdatert: 31.jan.2018 07:02

Stupetårnet i Hamar, et av Norges mest omtalte byggverk, har ikke gått ubemerket hen hos Ylvis-brødrene. Første episode i tv-serien «Stories From Norway» tar for seg historien om da Hamars kommunestyre fikk ideen om et lite stupetårn som endte med en budsjettsprekk på 2000 prosent. Seeren får følge historien igjennom intervjuer og musikkinnslag med tilhørende musikkvideo. Blant intervjuobjektene til den første episoden finner vi ordfører Einar Busterud, og varaordfører Geir Byberg. Det var Byberg som fikk ideen om stupetårnet, og i episoden følges han gjennom hendelsene som førte til den berømte budsjettsprekken.

HER kan du lese HAs artikkel om Ylvis-brødrenes Stupetårn-besøk. Bilde har vi også.

-Dette er en slags gravende musikal, med tynn journalistikk og større fokus på humor og feelgood-tv, sier Bård Ylvisåker.

pilotepisode

Episoden om stupetårnet er pilotepisoden i den nye serien til Ylvis-brødrene.

- Vi måtte prøve å selge inn konseptet til kanalen. Det var litt vanskelig å overtale dem med kun en idé, så vi var nødt til å lage en episode for å overbevise de. Tv-selskapet kjøpte ideen, så da lagde vi flere episoder, sier brødrene.

Historien om stupetårnet vises på tv-skjermene 19. februar. Programmet skal vises i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Episoden om stupetårnet er den første av sju episoder i programserien «Stories From Norway». Programmet skal vises på TVNorge utover våren, og ifølge brødrene er episoden om stupetårnet en av de beste episodene i serien. Selve episoden ble spilt inn i Hamar på høsten i 2016, og et hundretall lokale statister deltok.

festpremiEre

Hamarsingene får muligheten til å se programmet før de fleste andre. Det inviteres nemlig til festpremiere på Hamar kino 16. februar. Sal 1 på Hamar kino tar 490 mennesker, og det legges ut 400 gratisbilletter til folket i Hamar. På premieredagen vil det bli lagt ut rød løper, tent fakler, og stilles opp en fotovegg der folk kan ta bilder. Ylvisbrødrene kommer selv til å være med på premieren.

-Det er en stund siden sist vi så episoden, så vi gleder oss. Dette blir gøy! konstaterer Vegard.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke