26. aug
GLAD VINNER: Vokalist Stian Ripsrud (16) i Decieve Me får overrakt sjekken på ti tusen kroner av Return-bassist Tore Larsen på festplassen i Vallset lørdag kveld.
 
Fikk 10.000 kr av Return
Det unge stangebandet Decieve Me imponerte karene i Return med heftig metal-core, og stakk av med ti tusen kroner i premiepenger.

Publisert: 19.aug.2012 09:32
Oppdatert: -

Stanges store sønner var tilbake på Festplassen i Vallset for å holde konsert lørdag kveld. Men i stedet for det vanlige oppvarmingsbandet, ble det avholdt en bandkonkurranse, med nettopp Return som dommere. Vinnerne fikk ta med seg ti tusen kroner.

- Det var virkelig helt rått å vinne. Vi har nettopp brukt mye penger på å spille i studio, så premien går til utstyr og betaling og utgivelse av EP'en, sier trommeslager Magnus Austad Løkken i Decieve Me.

Imponerte Return
Return-bassist Tore Larsen ble mektig imonert over vinnerne i Decieve Me. De trollbandt den lille fanskaren som var til stede under konkurransen. Larsen og resten av Return ble mest imponert over hvor samspilt gruppa er.

- Vi kunne ikke fått bedre oppvarming. Det er virkelig artig at et band fra Rockeverkstedet har et så høyt nivå. Blandingen av metal og harmonier tar seg bra ut når gruppa er så godt samspilt, sier Larsen.

Premiepengene er et spleiselag mellom Return og arrangør Vallset IL.

Ungt band
De fire konkurrerende oppvarmingsbandene med musikere ned i 16 år ville knapt sluppet inn på festplassen dersom de ikke selv sto på scenen. Decieve Me består av Robin Sørlien Johansen (19) på vokal og synth, Kasper Frydenlund Skåret (18) på gitar, Simen Wie (16) er gjestebassist for Joachim Nordholm, Magnus Austad Løkken (16) på trommer, Stian Ripsrud (16) på vokal og Sivert Steen (16) på gitar.

Rundet av sammen
De vant konkurransen mot disse bandene fra rockeverkstedet: Wrong Kid Adopted, Firo's Orchestra og Vogalize. Etter utdelingen av stipendet spilte konkurransevinnerne i Decieve Me sin siste låt for kvelden sammen med alle musikerne som spilte i løpet av kvelden. Rockemiljøet i Stange fikk en festaften med intens headbanging, champagnesprut og brølende vokalister.

Tusen på festplassen
Etter en hardtslående konkurranse mellom de unge og fremadstormende bandene som vokser fram i Stange, var likevel kveldens høydepunkt for publikum Stanges store sønner i Return. Med flere og flere foran scenen bygde det seg opp en elektrisk stemning med et av Norges mest populære band for tjue år siden.

I følge arrangørene på Festplassen i Vallset var det i underkant av tusen publikumere til stede da Return spilte.

Etter et hektisk sommerprogram skal Retun nå spille tolv konserter på seks uker. Den neste i distriktet er i Vikingskipet 20. oktober.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke