25. aug
FULLT HUS: deLillos er en sikker publikumsvinner. Fredag kveld sørget Lars Fredrik Beckstrøm (fra venstre), Lars-Lillo Stenberg, Lars Lundevall og Øystein Paasche for stor stemning på Herredsvang.FOTO: JO KJETIL HEGGELUND
 
Fikk has på deLillos
I åtte år har Bjørn Inge Sandvold drømt om å få deLillos på scenen på Herredsvang. Fredag kveld gledet deLillos alle i et fullsatt lokale.

Publisert: 15.mar.2019 23:26
Oppdatert: 15.mar.2019 23:28

«Fullt hus på Herredsvang» har vært en tittel i Hamar Arbeiderblad siden daglig leder i Romedal Catering, Bjørn Inge Sandvold, startet jobben med å arrangere konserter med nasjonale toppartister på Herredsvang.

deLillos sto på scenen fredag kveld, men allerede tirsdag åpnet «Konsertuka – med hjerte for musikk» med Asle Beck og Trine Rein. Fulgt av Sigvart Dagsland onsdag – og Gaute Ormåsen og Lewi Bergrud torsdag.

Festen avsluttes med Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen lørdag kveld.

Koser seg

«Tidenes satsing på Herredsvang», annonserte daglig leder Sandvold i forkant – og igjen er forsamlingshuset fylt opp, kveld etter kveld. Og folk kommer fra hele Hedmarken, for å kose seg både med Romedal Caterings mat i forkant av konsertene og artistene.

Fornøyde har de ruslet hjem hele denne uka, og på Facebook-siden har de sendt inn sine rosende ord:

Om Asle Beck/Trine Rein, åpningskonsert tirsdag 12. mars:

«Takk for en hyggelig kveld; god mat og musikk»

«Imponerende hva dere får til, Bjørn Inge! Viktig å komme godt ut fra hoppet. Det ligger an til flere lange, gode svev gjennom uka.»

«Tusen takk for en flott kveld! For en åpning fullt hus, deilig mat og for et vertskap!»

«All ære»

Om Sigvart Dagsland, konsert onsdag 13. mars:

«Tusen takk for en nær og fin konsert!»

«Dere er noen flotte ambassadører for Stange kommune og heder og ære til driftig pådriver. Så vel fortjent den blomsten dere fikk. Og takk for en ny flott matopplevelse og ikke minst konserten med Sigvart Dagsland. Nært og gripende. Vi kommer garantert igjen.»

«Det var en utrolig fin opplevelse! Alt fra maten til den fantastisk nære og gripende konserten! Utrolig hva vi kan oppleve i Romedal! Stor takk til dere på Herredsvang!»

«Gratulerer med blomst, vel fortjent – og takk for at dere gir oss så mange gode konserter, som Sigvart Dagsland i går. Nær og koselig konsert, en herlig fyr. Kommer garantert tilbake.»

«Smiler bredt»

Om Gaute Ormåsen og Lewi Bergrud, torsdag 14. mars:

«Super konsert! Kosa meg fra start til slutt.»

«For en konsert!»

«Beste konserten jeg noen gang har vært på. Takk for en flott musikkopplevelse og nydelig mat.»

Og som takk for takken, så skriver Lewi Bergrud på hjemmesiden til Herredsvang: «Jeg smiler bredt, og kommer til å gjøre det lenge. Takk for oss!!»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke