24. aug
Meet & greet: Sandra Lyng i midten med de heldige vinnerne Fredrik Flagstad og Anna Beck rundt seg. Den tredje vinneren Amalie Bredvold helt til høyre. Begge foto: Thomas hildonen
 
Fikk møte Sandra
Blant mange hundre små og store som hadde møtt opp på den store musikkfesten på Hamar Mart’n fredag kveld, var tre ungdommer fra Løten ekstra heldige. De fikk en såkalt meet’n greet med selveste Sandra Lyng.

Publisert: 26.sep.2015 04:00
Oppdatert: 26.sep.2015 03:59

I likhet med i fjor, har det også i år blitt kjørt en sms-konkurranse i HA, der vinneren får møte en av artistene på Hamar Mart’n backstage etter endt konsert. Årets vinner har ingen lang tradisjon for å være heldig, men denne gangen slo lykken til, og Gro Ingebrigtsen kunne med glede overraske datteren Anna Beck (14), og hennes to venner Amalie Bredvold (14) og Fredrik Flagstad (13), alle fra Løten.

– Hæ? var reaksjonen hennes da jeg fortalte at vi hadde vunnet konkurransen, kunne Ingebrigtsen fortelle.

god stemning

Hovedpersonen selv koste seg glugg i hjel på Hamar, og kunne opplyse til HA at hun brøt reglene og spilte 20 minutter lengre enn hva som var avtalt, enkelt og greit fordi det var så gøy og at stemningen i publikum var så god.

– Det var rett og slett helt sinnssykt her på Hamar, forteller Lyng, som har spilt både i Vikingskipet og andre plasser i området før.

På fredag fikk hun fansen med seg inn i garderoben, og tok seg god tid med de heldige. De ble møtt med en god klem og en brus til alle tre.

– Fansen betyr alt for meg, og er den eneste grunnen til at jeg kan holde med på dette.

Nytt konsept

Sandra Lyng har turnert land og strand i Norge denne høsten og spilt mange konserter. Live-konseptet som var med til Hamar fredag er relativt nytt, og blant musikerne hadde hun med seg Kim Erik Pedersen fra Hamar på sax og gitar, og Jonas Barsten Johnsen fra Lillehammer på trommer. De synes begge det var gjevt å spille på hjemmebane og gledet seg over bra trøkk i publikum.

De tre heldige unge som fikk møte både hovedpersonen og bandet hennes var også fornøyd:

– Hun var kjempekoselig og vi fikk klem. Og konserten var skikkelig bra, det var bra bass!

Sandra Lyng turnerer hardt en stund framover før det etter hvert blir studiotid og ny single.

Festen fortsatte på Hamar Mart’n fredag kveld med Morgan Sulele og Robin og Bugge.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke