26. aug
God stemning: Det var mange som benyttet seg av ølserveringen undervegs i åpningen.
 
Fikk testet ut det nye torget
- Denne kvelden har vært helt topp, konkluderer Ingrid Holter (11). Hun var en av mange som fulgte åpningsshowet fra Stortorget.

Publisert: 14.mar.2014 23:29
Oppdatert: -

Det var mange som ville være med på den store feiringen. På Stortorget var det nemlig tett med folk som fulgte åpningsshowet via storskjerm.

topp stemning

Terje Holter var på plass sammen med datteren Ingrid Holter (11), og de kunne rapportere om topp stemning på torget undervegs i åpningsprogrammet.
- Her har det vært skikkelig god stemning lenge. Underholdningen fra storskjermen har vært strålende, og det var mange som var med på å synge Atle Antonsens nye Hamar-sang, sier Terje Holter med et stort smil. Datteren Ingrid nikker bekreftende.
- Dette har vært kjempegøy, smiler hun.
Ingrid forteller samtidig at hun spiller i korps, og at dermed har rukket å få testet kulturhuset skikkelig.
- Øvingsrommene er kjempegode. I alle fall mye bedre enn dem vi brukte før. Her kommer jeg nok til å være veldig, veldig mye i framtiden, sier den unge korpsmusikanten.

2000 på plass

Arrangørene er usikre på akkurat hvor mange som var innom torget i løpet av kvelden, men man kan anslå at det i alle fall var 2.000 på plass da det kokte som mest. Utendørssjef Bjarte Ytre Arne forteller at han sitter igjen med følelser av stolthet og patriotisme.
- Det var hyggelig at såpass mange tok turen, og jeg er overbevist om at dette har vært en god opplevelse for alle som var her på Stortorget i kveld, sier Ytre Arne. Man kunne allikevel merke at folkemassen ble tynnere etter hvert. Åpningsshowet var nemlig delt i to, og det var mange som valgt å dra hjem da programmet tok en pause.
- Noen dro hjem etter hvert, og jeg har forståelse for at folk ville få med seg TV-sendingen fra sofakroken hjemme, sier han. Ytre Arne kunne allikevel konkludere med at åpningen ble et meget vellykket og godt gjennomfør arrangement.
- Nå har vi fått testet at det nye torget fungerer som det skal, fastslår Bjarte Ytre Arne.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke