18. aug
Nytt: Lokale musikere viste fram sine nye prosjekter for aller første gang.
 
Fikk to fulle hus
Arrangørene jubler etter den første utgaven av One Nite Music Festival, og nå skal konseptet videreutvikles.

Publisert: 18.nov.2013 06:29
Oppdatert: -

- Dette har gått over all forventning. Tilbakemeldingene har haglet inn fra fornøyde publikummere og musikere, og det er tydelig at dette er et konsept som folk har savnet, sier initiativtaker til One Nite Music Festival, Bjørn Thomassen.

Samlingspunkt

Thomassen har lenge savnet musikkmiljøet som preget Hamar på 80-tallet, men har samtidig et håp om å samle musikkmiljøet i regionen. Med det oppsto planen om å arrangere en minifestival som samlingspunkt for lokale musikere.
One Nite Festival ble lørdag arrangert for aller første gang, og initiativtakeren kan nå smile fra øre til øre etter en skikkelig pangstart. Tilbakemeldingene fra miljøet har vært strålende, og med to fullsatte hus på Gregers ble One Nite Music Festival en umiddelbar suksess.

Fullsatt to ganger

Det var til sammen rundt 60 musikere i 14 ulike bandkonstellasjoner i aksjon i løpet av lørdagen, og Thomassen forteller at hele arrangementet gikk knirkefritt.
- Gregers har vært til meget stor hjelp, og jeg er veldig glad for det samarbeidet. Alt gikk rett og slett etter planen, og jeg tror ikke at det var en eneste sur musiker til stede, forteller han. Festivalen var delt i to med konserter både på dagtid og kveldstid, og initiativtakeren forteller at publikumsoppmøtet ble bedre enn han noen gang har turt å håpe på.
- Det var jo nesten like mange publikummere på dagen som på kvelden, men ettersom konserten på dagtid var gratis har vi ikke helt oversikt over akkurat hvor mange som kom.
- Vi kan allikevel anslå at det var rundt 600 mennesker til sammen i løpet av dagen, sier Thomassen fornøyd. Han er nå fast bestemt på at dette er et konsept som må videreutvikles.
- Nå er grunnmuren på plass, og etter en så god start ser jeg fram til å videreutvikle denne festivalen. Det er tydelig at det er flere enn meg som har savnet et slikt møtested, sier Thomassen og lufter samtidig tanken om å arrangere One Nite Music Festival et par ganger i året.
- Det er utrolig mange folk som driver med mye forskjellig innenfor musikk, og jeg er sikker på at vi bare har sett litt av potensialet som er til stede, sier Bjørn Thomassen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke