23. aug
Fikk heteslag av Dubai-varmen: Jenny Skumsnes Moe har gjennomført musikkvideoinnspillingen av «Mon Capitaine» i Dubai. Her leier hun hesten Naham gjennom den brennhete ørkenen.Foto: Attitude
 
Fikk varmesjokk under innspilling
Jenny Skumsnes Moe måtte tåle 22-timersdager og brennhete ørkener under musikkvideoinnspillingen i Dubai.

Publisert: 01.jul.2013 06:32
Oppdatert: -

- Det var sjukt varmt, men med så mange folk rundt så er det ikke akkurat anledning til å kaste inn håndkleet, så det var bare å spille ut, forteller Moe.
Hamar Arbeiderblad omtalte i mars Moes kronerullingskampanje for å finansiere en musikkvideoinnspilling i Dubai. I løpet av tre uker hadde Moe fått 153 små og store investorer til å gi sin støtte til prosjektet. Totalt ble samlet inn 10.631 euro, hvilket tilsvarer drøyt 79.400 norske kroner. Nå er innspillingen gjennomført.
- Produksjonen som crowdfundingen dekket tilsvarer en verdi på nær 400.000 kroner, ifølge folk her i Oslo som jobber med det. Selv om jeg hadde hatt et veldig godt profesjonelt inntrykk av dem gjennom mailkontakten, skjønte jeg da at de var vilt seriøse og dyktige folk. Med tanke på at det var første musikkvideo for min del fikk jeg litt prestasjonsangst, sier Moe.

Rir over brennhet ørken

MTV Arabia har sluppet en liten smakebit fra musikkvideoinnspillingen av «Mon Capitaine». Videoen inneholder flere idylliske scener av Moe som rir eller leier hester over sanddynene.
- Jeg fikk ikke ri en Akhal-Teke, som jeg opprinnelig hadde drømt om, med de hadde skaffet tre andre vakre varmblodshester. Det var en jeg galopperte på, som het Obaid, Margarita som løp for seg selv, og Naham som jeg leide i den brennhete ørkenen.
Innspillingen varte fra fire om morgenen til to på natta. Gjennomsnittstemperatur lå på mellom 30 og 40 varmegrader.
- Det var heftige 22 timer, på 4 locations og mye ørkenhete. Jeg tror jeg holdt på å dø litt, ler Moe, som fikk heteslag,
«Mon Capitaine» vil bli sluppet på MTV Arabia i løpet av sommeren. Moe har sett resultatet, og er strålende fornøyd.

Overveldende produksjon

- Musikkvideoinnspilling overgikk alt av forventninger. Vi startet fire på morgenen med sminke og styling, og kom til første location Meydan, rett utenfor Dubai, rundt klokka fem. Der var det var linet opp flere lastebiler, varebiller, aggregatbil og hestehenger. Det var helt sprøtt hvor mange folk det var, og jeg ble litt lamslått av det - for det var mer enn jeg kunne drømt om det teamet de stilte med. Så det var overveldende, og ufattelig fint, forteller Jenny Moe.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke