21. aug
Sprutbass: f.v. Eivind Henjum presenterte en bråte med nye låter sammen med gjestegitarist Andreas Prestmo.Foto: Kristian Einang
 
Fikset lørdagsfest
Det er ikke plass til enormt mange på Docile, men det tok virkelig av i lokalene da Sprutbass var på plass med bagen full av nye låter.

Publisert: 30.mar.2015 07:08
Oppdatert: 30.mar.2015 07:10

– Her er det rett og slett umulig å sitte stille, fastslår Robert Sørensen. Han var en av mange som fant vegen til Docile da Eivind «Sprutbass» Henjum lagde fest på sin egen hjemmebane. De rundt 50 publikummerne som var til stede på docile så ut til å storkose seg, og det var trangt om plassen på det lille dansegolvet.

God stemning

Etter konserten haglet det med superlativer fra de danseglade publikummerne.

– Konserten var sinnssykt fet. For meg har «Sprutbass» vært med på å endre mitt syn på hele elektronikasjangeren. Han er innovativ, og det blir alltid helt vilt god stemning når han spiller, sier Sørensen.

Hovedpersonen selv var strålende fornøyd med både publikum og selve konsertkvelden.

– Det er jo ekstra moro å spille hjemme, og man finner ikke et sted i hele verden som ligner Docile, sier Henjum, og forteller samtidig at han var spesielt opptatt av å sjekke hvordan publikum ville reagere på de nye låtene han har med seg på turné.

– Jeg slipper snart et nytt album, og det er lett å teste ut nytt materiale på Hamar. Man merker at folk er nysgjerrige og åpne for ny musikk her hjemme, sier Sprutbass, som samtidig kunne konstatere at testen var vellykket.

– Vi klarte å lage en bra fest, og det så ut som at folk hadde det veldig hyggelig. Når det blir fullt på dansegolvet er mye av jobben gjort, sier han.

Til lørdagens konsert hadde Sprutbass med seg Andreas Prestmo på gitarer, og Henjum forteller at publikum kan se fram til flere konserter med gjestemusikere.

– Musikerne som hjelper meg, tilfører en hel del til musikken, og man merker at publikum liker å se instrumenter, sier Henjum.

Norge Rundt

Sprutbass har akkurat lagt bak seg en spillejobb i Oslo, og etter noen rolige dager med påskeferie skal han ut på en norgesturné som omfatter spillejobber i alle landsdeler.

– Nå skal jeg slappe av og ha fri i noen dager, men utover våren blir det mange spillejobber, sier Henjum og nevner at han blant annet skal på tur til Kristiansand, Trondheim, Tromsø og Bergen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke